Start EXOD la ACS Poli: Doar șase seniori mai au contract pentru...

Start EXOD la ACS Poli: Doar șase seniori mai au contract pentru următorul sezon. Cine sunt primii plecați și ce se poate întâmpla în continuare

0
DISTRIBUIȚI
ACS Poli încheie sezonul de Liga I în genunchi
ACS Poli a încheiat sezonul de Liga I în genunchi

Așa cum era de așteptat, timișorenii sunt părăsiți de majoritatea jucătorilor după retrogradare. Doar șase dintre cei 26 de jucători din lotul actual mai au înțelegeri cu echipa. Contingentul spaniol e primul plecat sigur: Manu Torres, Fernando Llorente și Javier Hernandez o părăsesc pe ACS Poli pentru eșalonul secund spaniol.

Criza de la ACS Poli se poate transforma într-un bulgăre tot mai mare și de neoprit. Doar șase seniori din lotul de Liga I mai au înțelegeri valabile și pe următorul sezon, dar nici ei nu sunt siguri că vor rămâne.


Aceștia sunt Elek, Cânu, Bărbuț, Bocșan, Pedro Henrique și Ovidiu Popescu. După cum se știe ultimul e urmărit de Steaua. Printre pierderile notabile ale lui ACS Poli se numără Llorente și Javi Hernandez, dar și Claudiu Belu, jucător care are clauză conform căreia poate pleca în Liga I și o va face, probabil tot cu destinația București. Manu Torres și-a luat deja adio de la bănățeni printr-un mesaj oficial. Din cei 20 care pot să plece liberi vara aceasta conducerea negociază cu trei nume, dorite în continuare și în B sub comanda lui Ionuț Popa. Printre acestea se află și cel al englezului Alex Nimely. După cum se știe de la ACS Poli au mai plecat deja: Strauss, Gomis, Aharoni și Pisas, aduși în iarnă.

”Juniorii au și ei contracte în continuare, dorim să mai aducem jucători, vom face câteva transferuri. Vrem să promovăm a treia oară și de această dată să rămânem acolo…”, ne-a spus Ioan Miculaș, președintele lui ACS Poli.

Problemele pot apărea după 30 iunie

Deocamdată ACS Poli nu riscă nimic în următoarele săptămâni. Asta și pentru că s-a ajuns la un acord cu jucătorii pentru ca aceștia să nu se îndrepte către comisii până la data de 30 iunie. ”Sperăm să se deblocheze situația, avem o promisiune”, a precizat Miculaș. Altfel, după această dată jucătorii neplătiți, în special străinii, pot cauza mari probleme prin intermediul FIFA.

În mod normal ACS Poli ar trebui să se reunească în jurul datei de 20 iunie pentru noul sezon cu o singură serie din Liga a II-a. Situația clubului va fi reglată însă după… alegeri. Campionatul viitor ar trebui să înceapă la finele lunii iulie, probabil în data de 30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.