Victorie URIAȘĂ pentru ASU Politehnica Timișoara în Oltenia! Alb-violeții pot face pasul...

Victorie URIAȘĂ pentru ASU Politehnica Timișoara în Oltenia! Alb-violeții pot face pasul spre B chiar de pe ”El Monumental”

0
DISTRIBUIȚI
ASU Poli Deva (31)
ASU Politehnica, aproape de promovarea în Liga a II-a

Meci extrem de important pentru liderul ASU Politehnica Timișoara la Ișalnița. Elevii lui Sorin Brîndescu aveau nevoie neapărat de o victorie cu CSU Craiova II pentru a putea avea parte marțea viitoare de o adevărată sărbătoare pe ”Dan Păltinișanu”. Oltenii nu le-au făcut însă viața ușoară bănățenilor, au condus cu 1-0 la pauză, până la urmă, pe fondul dominării alb-violete, Bilia și Taub au înscris reușitele izbăvitoare. ASU Poli s-a impus cu 2-1 și se află acum la un pas mic de visul Diviziei B.

După dezamăgirea cu Deva, ”Băieții în ghete” au început prost și duelul din Oltenia.


Gazdele de la CSU II au marcat prin Surugiu în minutul 5, chiar ”seniorul” de care se temeau timișorenii. În replică, Codrea ia la țintă bara transversală (min. 17) și ușor ușor ASU Poli se instalează la cârma jocului. Chiar și așa, în minutul 28 putea fi 2-0 pentru gazde, dar Neacșu nu a profitat de poarta lăsată liberă de Fișteag.

În partea secundă oaspeții au fost mai proaspeți iar minutul 50 a adus golul mult așteptat. Bilia reușind să înscrie cu capul la centrarea din corner a lui Birău. Tot ASU Poli a dominat ostilitățile și după gol. Până la urmă reușita de 2-1 pentru liderul C4 a venit cu un sfert de oră înainte de final. Spre bucuria fanilor devotați, aflați și vineri la Ișalnița, Carol Taub a marcat primul său gol în C, unul foarte important.

S-a încheiat 2-1 pentru ASU Politehnica și liderul la zi din C4 are acum un avans de patru puncte față de Ighiu, locul 2, formație care primește mâine replica Lugojului. Cugirul, în schimb, joacă la Ineu, tot sâmbătă. Astfel, marți, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu” (ora 19), alb-violeții își pot asigura promovarea în Liga a II-a printr-un succes în fața Becicherecului, indiferent de rezultatele de mâine.

CSU Craiova II: Dică – Vlădoiu (62 Căpățână), Dina, Drăghici, Luca – Screciu (80 Armășelu), Hodea, Florea (cpt.), Neacșu (55 Zbonea) – Iuga (62 Ghincea), Surugiu. Antrenor: Bogdan Vrăjitoarea.

ASU Politehnica Timișoara: Fișteag – Stefanovici, Gălan (cpt.), Todorov, Taub – Bilia – Birău (71 Sulea), D. Codrea (55 Țugui), Giuricici, Vucea – Bădăuță (84 M. Stancu). Antrenor: Sorin Brîndescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.