Accident din cauza lipsei de vizibilitate, la Timișoara. În loc să ajungă...

Accident din cauza lipsei de vizibilitate, la Timișoara. În loc să ajungă la botez, o familie a ajuns la spital FOTO

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-741846996">

accident strada mures (3)

Pe multe străzi din Timișoara copacii au fost toaletați „la sânge”, însă în unele zone vegetația a scăpat neatinsă, iar acest lucru crează pericol în trafic. Un microbuz care circula regulamentar pe strada Mureș, a intrat în plin într-un BMW ai cărui pasageri se îndreptau spre un botez. Mașina, venită de pe o stradă perpendiculară, ar fi trebuit să-i cedeze trecerea, însă a fost izbită în plin și aruncată la marginea drumului.

Mai multe echipaje de urgență și de poliție rutieră au ajuns la locul incidentului. Șoferul în vârstă de 28 de ani al microbuzului a scăpat nevătămat, însă doi pasageri din mașină, un bărbat și o femeie mai în vârstă, au ajuns la spital, iar o altă persoană a suferit un atac de panică, primind îngrijiri la fața locului. Șoferul BMW-ului care a provocat accidentul, în vârstă de 60 de ani, acuză proasta semnalizare a intersecției, semnul cu „cedează trecerea” pentru cei care vin de pe strada Meziad, amplasat, la înălțime, pe un stâlp, fiind obturat de crengile unor copaci.

3 COMENTARII

  1. Informatii eronate, in primul rand soferul BMW-ului era cel care transporta oameni la botez si anume cei doi raniti nicidecum soferul microbuzului.Acel om probabil venea sau mergea la munca.In al doilea rand nu s-a rasturnat nicio masina,aberatii …Daca tot oferiti informatii macar pastrati si adevarul .Multumim.

  2. Pina si pe strazi principale semnele de circulatie sint ascunse prin pomi.
    Faptul ca la intersectie nu vezi un triunghi sau octogon nu inseamna automat ca ai prioritate. de unde stiu adormitii/bizonii ca cel de pe cealalta strada are stop sau cedeaza trecerea? daca nu are semn niciunul si se aplica prioritatea de dreapta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.