Concert sută la sută analogic cu Kindlein, la Timişoara. Vezi ce surprize...

Concert sută la sută analogic cu Kindlein, la Timişoara. Vezi ce surprize se pregătesc pentru acest eveniment

0
DISTRIBUIȚI
kindlein
Kindlein susţine un concert sută la sută analogic la Galeria Calpe din Timişoara

Melomanii timişoreni sunt invitaţi mâine 16 iunie, la un concert deosebit care va avea loc la Galeria Calpe, de la ora 19.00, în cadrul căruia cei interesaţi vor avea parte de un recital susţinut de Emil Kindlein (chitară, voce, muzicuţă), Sergiu Cătană (percuţie, fluiere, clape) şi Irinel Cârlan (saxofon).

Kindlein propune o sonoritatea îmbibată în blues și rock, călcată în picioare de folclor și aruncată în forja jazz-ului. Amplificatoare pe tuburi, chitări, delay pe bandă, percuții convenționale și neconvenționale, instrumente de suflat, clape și microfoane unicat din argint acompaniază versurile unor poeți clasici transpuși muzical. Vă propunem un eveniment cu sunet 100% analogic“, spun organizatorii evenimentului.


„După ce am înregistrat cel mai recent disc al nostru, am ales să fim fideli sunetului analogic. Albumul nostru, Corigent la limba română, pe versuri de Ion Minulescu, e ajuns la faza de mixaj. Merge mai greu, fiindcă tot redescoperim tehnica originală anlogică. Nu am ales calea uşoară. La concerte avem un magnetofon care va face delay pe bandă, vom avea şi o veche clapă Phillips cu sound analogic. Desigur, e un efort, dar bucuria spectacolului merită“, ne-a declarat Emil Kindlein.

Concertul va cuprinde atât melodii de pe discul „Corigent la limba română” – următorul album al proiectului Kindlein –  cât şi melodii de pe un alt disc aflat în pregătire, cu texte de Mihai Eminescu.

În luna mai a acestui an, proiectul Kindlein a susţinut un recital în cadrul festivalului Analogue Now, care a avut loc la Berlin. „De acum încolo vom scoate muzică numai pe vinil şi casetă. Bineînţeles va exista şi un cod de download pentru cei care cumpără albumele. Recent, am susţinut un concert în cadrul festivalului Analogue Now, la Berlin, unde am cântat numai în română, fără cover-uri şi unde am avut parte de o primire entuziastă din partea publicului. Suntem nerăbdători să le oferim spectatorilor timişoreni un recital inedit, mâine“, a mai adăugat Emil Kindlein.

Intrarea la concertul desfăşurat sub sigla Analog Mania şi care îi are ca parteneri principali pe Asociația Casa Luminii şi F.I.T.T este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.