Ovidiu Popescu și Cristi Bărbuț vor juca în preliminariile Champions League! La...

Ovidiu Popescu și Cristi Bărbuț vor juca în preliminariile Champions League! La ce cluburi se transferă și cu ce sume se alege ACS Poli

1
DISTRIBUIȚI
acs poli voluntari (4)
Cristi Bărbuț, aproape de un transfer la Astra

ACS Poli a mai pierdut doi jucători importați. Ovidiu Popescu s-a înțeles cu Steaua, în timp ce Cristi Bărbuț (foto) urmează să semneze cu Astra Giurgiu! Primul va fi transferat în schimbul sumei de 200 de mii de euro, dar clubul timișorean se va alege cu doar 10% din bani, 50% din drepturile federative aparțin impresarului Cristea Opria.

Interesul Stelei pentru Ovidiu Popescu s-a concretizat. Patronul bucureștenilor a confirmat azi că a ajuns la un acord cu impresarul mijlocașului în vârstă de 22 de ani. ”Mai trebuie să facă vizita medicală şi gata.


L-am văzut acum 6-7 luni într-un meci şi i-am zis lui Mihai să vadă dacă poate fi adus. A vorbit şi cu Timofte şi cu alte persoane despre el. Şi eu am vorbit cu Hagi şi mi-a spus că şi el îl ochise. Dacă toţi spun că e bun, am dat azi telefon şi am vorbit cu impresarul. Am înţeles că el are drepturile federative. A cerut 400.000 de euro, dar i-am spus că nu dau mai mult de 200.000 de euro. Ne-am înţeles într-un sfert de oră”, a spus Becali, la Digi Sport Special.

Deoarece ACS Poli a fost împrumutat de Cristea Opria, impresarul are drepturi federative asupra unor jucători. În cazul lui Ovidiu Popescu e vorba de 50%, 40 de procente au rămas în contul lui Marcel Băban. Astfel că ACS Poli se alege cu doar 20 de mii de euro din transferul lui Ovidiu Popescu. Către Opria ar mai fi de achitat o sută de mii de euro de către bănățeni dacă se concretizează mutarea mijlocașului reșițean.

150.000 de euro pentru Bărbuț

Mâine, ACS Poli va avea însă parte de o înțelegere mai favorabilă. Cristi Bărbuț urmează să semneze cu Astra Giurgiu. Campioana României va achita în jur de 150.000 de euro pentru mijlocașul dreapta de 21 de ani. Toți banii vor intra însă direct în conturile clubului deși jucătorul are același impresar. Conform unor surse datoriile bănățenilor s-ar cifrat undeva în jurul sumei de un milion de euro.

Conform gsp.ro un alt ex-bănățean, fundașul Claudiu Belu, rămas însă liber de contract, va fi înregimentat de Dinamo București. Club care i-a dorit la rândul său pe Bărbuț și Ov. Popescu.

582.000 de euro e valoarea de piață a lui Cristi Bărbuț, conform transfermarkt.de

1 COMENTARIU

  1. In sfârșit acest club Acs a ajuns la maturitatea unde a visat mai marele orașului:pepiniera pt alte echipe din România si o sursa de copii talentați pt un anumit impresar,nici nu visați cum se împart acuma banii pe acolo.Cat va exista aceasta resursa acest club va exista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.