Sebastian Spanache Trio revine cu un concert extraordinar în faţa publicului local....

Sebastian Spanache Trio revine cu un concert extraordinar în faţa publicului local. Ce surprize pregătesc muzicienii timişoreni

0
DISTRIBUIȚI
Sebastian Spanache Trio
Sebastian Spanache Trio va susţine un concert la Timişoara

Formaţia Sebastian Spanache Trio va susţine un concert exatraordinar în ziua de duminică 5 iunie de la ora 20.00, La Căpiţe, unde alături de piesele incluse pe cele două albume ale trupei, „Humanized” și „A Pasha’s Abstinence”, trio-ul promite şi câteva mostre din următorul material discografic, aflat încă în lucru.

În urmă cu cinci ani, Sebastian Spanache Trio lansa primul material discografic (producție proprie), susținând la Timișoara un concert memorabil.


De atunci, Sebastian Spanache Trio a concertat pe scenele unor mari festivaluri, precum Gărâna Jazz Fest, Sibiu Jazz Fest, JazzTM, Bucharest Jazz Festival si multe altele, împărțind scena cu numeroși artiști de talie mondială. De asemenea, trio-ul a susținut concerte în multe orașe importante pentru scena de jazz europeană, din care amintim: Berlin, Viena, Praga, Budapesta, Cracovia, Bratislava, Vroslav, Belgrad, Debrecen, Szeged și altele. În decembrie 2013, Sebastian Spanache Trio a câștigat „Grand Trophy” la Festivalul/Concurs International „Johnny Răducanu”, iar în 2014, albumul „A Pasha’s Abstinence” a primit titlul de „BEST Album, din partea Revistei Sunete.

Sebastian Spanache – pian, Csaba Santa – contrabas şi Radu Pieloiu – tobe au susţinut la sfârşitul săptămânii trecute un concert extraordinar în localitatea Vârşeţ din Serbia, iar cu câteva zile înainte au fost invitaţi să concerteze în deschiderea recitalului Ilhan Ersanhin  – Istanbul Sesions, desfăşurat la Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.