ADMITERE LICEU 2016 Mii de absolvenți ai clasei a VIII-a din județul...

ADMITERE LICEU 2016 Mii de absolvenți ai clasei a VIII-a din județul Timiș află, astăzi, dacă au intrat la școala preferată UPDATE Au fost afișate repartizările

0
DISTRIBUIȚI

evaluarea nationala

Aproape 4.400 de absolvenți ai clasei a VIII-a din județul Timiș așteaptă, astăzi, cu sufletul la gură să afle dacă au intrat la liceul preferat. Ministerul Educației anunță că repartizarea computerizată la liceu este programată pentru data de 19 iulie. Admiterea în clasa a IX-a în liceele de stat se face fără examen, pe baza mediei de admitere, care este media ponderată între media generală obţinută la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 75%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 25%).

Patru elevi de 10 în Timiș, la Evaluarea Națională

După ce vor afla la ce liceu au intrat, candidații trebuie să depună dosarele de înscriere la şcolile la care au fost repartizaţi, etapă care are loc între 21 şi 29 iulie.


Candidaţii rămaşi nerepartizaţi, din cauza opţiunilor insuficiente sau ca urmare a neparticipării la prima etapă a admiterii, vor fi repartizaţi în data de 28 iulie. Aceştia îşi vor depune dosarele la liceele în care au fost admişi în zilele de 28 şi 29 iulie.

Vă reamintim că la Evaluarea Națională din acest an s-au prezentat aproape 4.400 de candidați din Timiș, 71,76% au reușit să obțină note peste 5. Patru absolvenți ai clasei a VIII-a din județul Timiș s-au ales cu nota 10 la toate probele din cadrul examenului.

Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla la ce liceu ai intrat!

UPDATE Repartizarea pentru liceele din Timișoara a fost afișată pe site-ul Ministerului Educației și puteți consulta lista AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.