Minor prins la frontiera de vest după ce a traversat țara conducând...

Minor prins la frontiera de vest după ce a traversat țara conducând mai multe automobile furate. Din ce localități a sustras mașinile

0
DISTRIBUIȚI

politia masina 1

Poliţiştii au identificat un minor din Sibiu care a sustras mai multe autoturisme de pe raza judeţelor Alba, Bihor şi Sibiu. Băiatul le-a abandonat pe drum, în mai multe localităţi din judeţele menţionate, şi a fost prins aproape de granița de vest a României, în oraşul Nădlac din județul Arad, transmite adevarul.ro.

În data de 13 iulie tânărul a sustras primul autoturism de pe raza municipiului Sibiu, după care s-a deplasat în localitatea Feneş, judeţul Alba de unde, după ce a abandonat prima maşină, a sustras-o pe a doua.


În data de 14 iulie, a abandonat şi al doilea autoturism şi, în comuna Ciuruleasa, judeţul Alba, a furat al treilea autoturism cu care, ulterior, s-a deplasat în comuna Crişcior, judeţul Bihor. Aici a abandonat al treilea autoturism, apoi, s-a deplasat pe jos până în comuna Arieşeni, judeţul Alba, de unde a sustras a patra maşină, pe care a abandonat-o în comuna Roşia Montana, judeţul Alba.

În data de 15 iulie a sustras ultimul autoturism cu care s-a deplasat în oraşul Nădlac, judeţul Arad, unde a şi fost prins de către poliţişti. Autoturismele au fost recuperate şi predate părţilor vătămate, prejudiciul fiind recuperat in totalitate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.