MIȘCARE SURPRIZĂ City managerul Timișoarei, Sorin Drăgoi, noul președinte al ACS Poli....

MIȘCARE SURPRIZĂ City managerul Timișoarei, Sorin Drăgoi, noul președinte al ACS Poli. Vezi ce priorități a anunțat

2
DISTRIBUIȚI

SORIN DRAGOI LA PRESSALERT02_resize

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat, astăzi, că noul președinte al clubului de fotbal ACS Poli, care ieri a primit confirmarea oficială că va juca în prima ligă, va fi city managerul Sorin Drăgoi. „Am convenit împreună cu domnul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Sorin Grindeanu, şi cu domnul rector al Universităţii Politehnica să îl desemnăm preşedinte al ACS Poli pe domnul Sorin Drăgoi. (…) probabil va începe activitatea de la 1 august”.

Primarul a explicat că Sorin Drăgoi nu va ocupa în paralel şi postul de city manager ca să se poată concentra exclusiv la conducerea clubului.


Urmează ca să fie organizat un concurs pentru ocuparea funcției care va rămâne liberă. Drăgoi tocmai s-a întors din Singapore unde a fost plecat cu Robu și existau, încă de câteva luni, zvonuri că vrea să părăsească postul de la primărie. Acesta are contract de city manager până în 2017.

Sorin Drăgoi a declarat că „am acceptat poziția. De la 1 august nu voi mai fi city manager. Plec la drum cu planuri mari, știți bine că acolo e o sutiație sumbră, încercăm să facem tot posibilul să rămânem în Liga I. Este vorba despre a salva echipa orașului, nu de a-i face pe plac domnului Robu”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.