SCANDALOS Vânătoare de Pokemon plătită din banii Primăriei Timişoara. Când are loc...

SCANDALOS Vânătoare de Pokemon plătită din banii Primăriei Timişoara. Când are loc evenimentul

3
DISTRIBUIȚI
pokemon go timisoara
Pasionații de Pokemon Go, premiați de primărie

Timişoara se alătură isteriei mondiale cauzate de jocul Pokemon Go şi organizează prima vânătoare de Pokemoni din oraş. Evenimentul va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, la Casa Tineretului şi este organizat în cadrul proiectului Timişoara Capitală Naţională a Tineretului.

Amintim că toate evenimentele sunt realizate cu contribuţii din partea firmelor sponsor, dar și cu bani publici, Consiliul Local Timișoara alocând 400.000 de lei pentru susținerea proiectului Timișoara – Capitala Tineretului 2016.


Acum, parte din acești bani publici vor merge pentru achiziționarea de monede Pokemon Go, care vor fi oferite ca premiu celor care vor lua parte la vânătoarea de la Casa de Cultură. Prețul monedelor diferă în funcție de calitățile acestora.

„Toți trainerii Pokémon sunt chemați la cea mai mare întâlnire din oraș! Să concurăm, dar mai ales să jucăm responsabil.În cadrul acestei întâlniri vor avea loc 2 concursuri:

1. Cel mai rar Pokémon
Căutăm persoana care are cel mai rar Pokémon din oraș, adică îl are el și nu îl mai are nimeni!

2. Cel mai bun prinzător. Căutăm persoana care are cei mai mulți Pokémoni diferiți!

Pentru fiecare dintre concursuri se oferă un premiu de 550 PokéCoins pentru câștigător! Pe toată durata evenimentului vom avea Lure Module activ pe PokéStop-ul de la Casa Tineretului,, muzică și chill-out zone unde puteți schimba impresii cu alți traineri din Timișoara. Tot aici vrem să vă încurajăm să jucați în limite normale, dar mai ales să nu vă puneți viața în pericol. Pokémon, gotta catch’em all!”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook.

3 COMENTARII

  1. Ca sa fie toata lumea impacata cu ideea, pentru acest eveniment cu POKEMON GO se vor aloca 10 euro, adica aproximativ 45 de lei. Suma de 400.000 de lei este alocată de catre primărie pentru sustinerea proiectului check-out care se desfasoara pana in mai 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.