Primarul Nicolae Robu, o nouă AMENDĂ. Ce i-a spus soţia după ce...

Primarul Nicolae Robu, o nouă AMENDĂ. Ce i-a spus soţia după ce a recidivat

0
DISTRIBUIȚI

juramant nicolae robu 2016 (1)

Primarul Nicolae Robu s-a ales cu o nouă amendă, tot în valoare de 5.000 de lei. Edilul a anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că a primit nouă sancţiune, şi că ar putea fi nevoit să scoată aproape un salariu din buzunar pentru a o achita. Robu nu este la prima amendă. Este de notorietate faptul că edilul a fost sancţionat pentru că a scris peiorativ pe Facebook despre obiceiurile ţiganilor .Deşi a intentat un proces împotriva Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, Robu a pierdut şi a fost nevoit să achite 2.500 de lei. Tot pentru discriminare, de data aceasta a persoanelor cu handicap locomotor, edilul a fost sancţionat cu suma de 10.000 de lei,după ce Primăria Timişoara şi RATT nu au întreprins măsuri pentru adaptarea tramvaielor la nevoile persoanelor care se află în scaun cu rotile. Alături de fostul secretar al primăriei, Ioan Cojocari, Robu a încasat şi o amendă de 5.000 de lei pentru extinderea ilegală a liniei de tramvai 7, care urma să ducă spre mall-ul din Calea Şagului.


Pe scurt, arhitectul-şef al Primăriei Timişoara nu a obţinut şi un aviz de la Statul Major, care trebuia să aprobe extinderea liniei, însă, atunci când a primit amenda în poştă, acesta a contestat-o. Nicolae Robu nu a fost destul de vigilent şi, pentru că nu a găsit fluturaşul în cutia poştală, a fost nevoit să scoată banii din buzunar.

Astăzi, edilul a explicat: „îmi vine amenda în cutia poștală. Eu nu mă aștept să primesc amenzi că nu fac rele, nu m-am uitat, am descoperit amenda după termenul de contestare care e de 15 zile. Am plătit 5.000 de lei pentru ce? Că am adus Timișoarei investiții de 2.000.000 de euro în Calea Șagului? Asta e răul pe care l-am făcut? Ce am făcut eu? Mai departe că arhitectul-șef nu a cerut avizul de la Marele Stat Major e culpa lui, că nu eu mă ocup de situațiile acestea. Acuma nu știu ce construcție s-a făcut cu o înălțime la acoperiș mai mare de câțiva centimetri. S-a depășit, e cu un milimetru mai mult, bun! Dar de ce primarului? Ce treabă are primarul cu chestia asta? Nici nu știu despre ce este vorba. Totul este în regulă cu autorizația de construcție. O să o contest pentru, că chiar ieri mi s-a spus să mă uit în cutia poștală să nu pățesc ca data trecută. Azi-dimineață m-am uitat în cutia poștală și nu era nimic. Am ajuns la primărie, m-a sunat soția și mi-a spus: ți-au adus azi iar 5.000 de lei. Mai stai în funcția asta? Că mâine poimâine va trebui să îți mai iei un job unde să câștigi cât să plătește amenzile”. Robu spune că amenzile ar trebui să îi vină pe adresa de la primărie datorită faptului că acestea sunt aplicate pentru exercitarea funcției de primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.