Timișoreanca Roxana Lucaciu, de la Magnum Team, CAMPIOANĂ MONDIALĂ la dans sportiv...

Timișoreanca Roxana Lucaciu, de la Magnum Team, CAMPIOANĂ MONDIALĂ la dans sportiv în Japonia. Cum a cucerit titlul în ”contratimp” alături de partenerul ei

0
DISTRIBUIȚI
13619965_1129682463759414_7059565455373574382_n
Roxana Lucaciu și Paul Rednic, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.


Foto: Facebook

Timișoreanca Roxana Lucaciu a reușit o performanță fantastică alături de partenerul ei, Paul Rednic, din Baia Mare, în cadrul Campionatelor Mondiale de dans sportiv din Japonia. Cei doi reprezentanți ai României au câștigat titlul la categoria youth standard după ce au ajuns la sala de concurs din Fukuoka cu doar zece minute înaintea primei runde.

Roxana și Paul au continuat anul cu o performanță la nivelul cel mai înalt după ce în luna martie deveneau campioni naționali chiar la Timișoara. Antrenorul celor doi e Raul Avram, tot din orașul de pe Bega.

Performanța din Japonia e cu atât mai notabilă cu cât cei doi au fost aproape să rateze startul competiției. ”Două zile în avion. Sosire cu zece minute înainte de prima rundă. CAMPIONI MONDIALI”, a scris partenerul Roxanei Lucaciu pe Facebook. Perechea din vestul țării s-a clasat în fața cuplurilor Denis Gudovsky / Medija Dana Morite și Yahor Boldysh / Polina Mineeva, din Letonia, respectiv Belarus, țări cu tradiție în această disciplină. Roxana Lucaciu aparține de clubul Magnum Team din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.