Un baschetbalist din campionatul universitar american vine la BC Timișoara. Pe ce...

Un baschetbalist din campionatul universitar american vine la BC Timișoara. Pe ce post evoluează

0
DISTRIBUIȚI
2016 January 14 - FIU's Adrian Diaz (20).  Florida International University defeated Louisiana Tech, 88-74, at FIU Arena, Miami, Florida. (Photo by: Alex J. Hernandez / photobokeh.com) This image is copyright by PhotoBokeh.com and may not be reproduced or retransmitted without express written consent of PhotoBokeh.com. ©2016 PhotoBokeh.com - All Rights Reserved
Adrian Diaz.


Sursa foto: americansportsnet.com

BC Timișoara ajuns la o înțelegere cu pivotul Adrian Diaz, care a evoluat în ultimele trei sezoane în campionatul universitar american, NCAA, transmite echipa bănățeană.

Baschetbalistul de 208 cm înălțime și născut la 11 iulie 1993, la Miami, a jucat la Florida International University și se află la prima experiență în Europa. În precedentul sezon a fost prezent în toate cele 32 de partide ale formației sale, găsindu-se în formula de start în 31 dintre ele. A fost de trei ori „jucătorul săptămânii” în conferința din care a făcut parte echipa sa, în noiembrie 2015, decembrie 2015 și martie 2016. Cubano-americanul Adrian ”Stretch” Diaz a fost al treilea marcator pentru Florida International University, cu 15.3 puncte / meci, și cel mai bun la recuperări (7.8 / meci) și capace (2.9 / meci), fiind considerat un foarte bun jucător defensiv, dar și cu eficiență în ofensivă.

Adrian Diaz poate evolua pe pozițiile 4 și 5 (power forward sau pivot) și devine al patrulea stranier al grupării noastre, care va începe pregătirea de vară la 31 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.