Afacerea vizelor de flotant înfloreşte pe Facebook. Cât costă un buletin de...

Afacerea vizelor de flotant înfloreşte pe Facebook. Cât costă un buletin de Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
flotant de vanzare
Afaceri cu vizele de flotant

Doriți, din diverse motive, să aveți domiciliul în Timișoara, dar nu vă permiteți să vă cumpărați un imobil aici? Nimic mai simplu! În acord cu zicala „totul e de vânzare”, un timișorean se oferă să vă ajute. Conform anunțului postat pe un grup de vânzări de pe Facebook, omul se laudă că deține locații centrale și, contra unor sume de bani, oferă posibilitatea de a vă lua în spațiul locativ.

„Proprietar, iau în spaţiu persoane care au nevoie să îşi schimbe Cartea de identitate/buletinul.


Deţin locaţii centrale. Necesităţi: schimbare domiciliu, expirare buletin, pierdere buletin, primul buletin la 14 ani, sau 18 ani sau alte motive personale. Realizez şi flotant pentru cei care au nevoie pentru şcoala de şoferi în judeţul Timiş sau alte necesităţi personale. Ofer şi cer seriozitate. Carte de Identitate (valabilitate 10 ani). Totul în condiţii legale”, anunță afaceristul.

În ultimii ani astfel de afaceri au luat amploare, deoarece părinții apelează din ce în ce mai des la soluția vizei de flotant, pentru a prinde loc la grădinițe sau școli situate în zona centrală. Tot în baza unei vize de flotant puteți beneficia și de reducere la abonamentele RATT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.