CS Informatica Timișoara își prezintă la mall lotul întărit cu staruri de...

CS Informatica Timișoara își prezintă la mall lotul întărit cu staruri de la Futsal Euro 2016. Ce turneu puternic organizează alb-violeții de pe parchet

0
DISTRIBUIȚI
informatica (5)
Informatica Timișoara se pregătește să atace ediția 2016-17

Vicecampioana României își va prezenta miercuri lotul cu care va ataca ediția 2016-17 a Ligii I la futsal. Printre noutățile Informaticii Timișoara se numără doi jucători care au strălucit la Campionatul European în tricoul naționalei Serbiei, Miloš Simić și Slobodan Rajcevic. De asemenea clubul alb-violet a anunțat și organizarea unui puternic turneu internațional cu participarea formațiilor Deus Sremska Mitrovica și KMF Zelezarec Futsal Club Skopje.


Informatica Timișoara a făcut câteva achiziții mai mult decât interesante în această vară. Printre achiziții numărându-se Milos Simic, fundaș în vârstă de 26 de ani cu trei goluri marcate la Euro Futsal 2016, și Slobodan Rajcevic, 31 de ani, piesă importantă din angrenajul Serbiei, țara gazdă a turneului final ajunsă în semifinalele competiției continentale. Noul lot, cu puternic accent sârbesc, care arată și internția clară a trupei lui Robert Lupu de a cuceri titlul în 2017 va fi prezentat timișorenilor miercuri, de la ora 19, la demisolul Iulius Mall (lângă Banca Transilvania).

Vicecampioana Serbiei și campioana Macedoniei vin pe Bega

Pe lângă achiziții CS Informatica Timișoara va prezenta și datele complete ale ceea ce pare să fie ediția I a Turneului Internațional de Futsal organizat în Sala ”Constantin Jude”. La competiție va lua parte și rivala Autobergamo Deva, câștigătoarea Cupei României, dar și două trupe puternice din fostul spațiu iugoslav. E vorba de Deus Sremska Mitrovica, formație care a pierdut titlul în Serbia în luptă cu Ekonomac Kragujevac, și KMF Zelezarec Futsal Club Skopje, campioana Macedoniei, care a evoluat în ediția trecută a UEFA Futsal Cup.

Turneul internațional e programat în zilele de vineri și sâmbătă, 19 și 20 august, în Sala ”Constantin Jude”, cu sprijinul autorităților locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.