Doar finală B pentru timișoreanul Cristi Pîrghie la Rio 2016. Pe ce...

Doar finală B pentru timișoreanul Cristi Pîrghie la Rio 2016. Pe ce poziție s-a clasat echipa română de două rame în semifinala olimpică

0
DISTRIBUIȚI
rio-2016-canotaj-pirghie-si-palamariu-calificati-in-semifinalele-probei-de-dublu-rame-18545332
Cristi Pîrghie și George Palamariu nu mai au șanse la medalii.


sursa foto: jurnalul.ro

Timișoreanul Cristi-Ilie Pîrghie și colegul său de echipaj, George Palamariu, nu au reușit azi să obțină biletele pentru finala mare a Jocurile Olimpice în competiția de două rame. Cei doi canotori români s-au clasat la coadă, locul 6, în semifinala A/B 1 și vor evolua prin urmare joi doar în finala B.

Deși timpul lor a fost mai bun ca în calificări (6 minute, 51 de secunde și 71 de sutimi), canotorii români Pîrghie și Palamariu au sosit mult în spatele celorlalți competitori ai semifinalei A/B 1. Cu 6 minute, 48 secunde și 17 sutimi cei doi au fost ultimii ca timp din ambele grupe semifinale. De altfei aceștia au rămas în spatele ”plutonului” de-a lungul celor 2.000 de metri. Doar primele trei echipaje/per semifinală au obținut accesul în lupta pentru medalii.

Semifinala A/B 1 a fost câștigată de Giovanni Abagnale și Marco Di Costanzo cu timpul 6:24.96. În cealaltă semifinală, A/B 2, echipajul neozeelandez câștigător, Murray/Bond a avut un timp chiar mai bun: 6:23.36.

Cristi Pîrghie și George Palamariu nu și-au încheiat complet competiția și vor concura joi, de la ora 14.30, în finala B la două rame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.