Gheorghe Hagi, învins de ACS Poli: ”Mai mult sau mai puțin e...

Gheorghe Hagi, învins de ACS Poli: ”Mai mult sau mai puțin e cea de anul trecut”. Cu ce s-a lăudat Ionuț Popa după victoria cu Viitorul

2
DISTRIBUIȚI
Gheorghe Hagi a plecat învins de la Timișoara. Foto: Adrian Pîclișan
Gheorghe Hagi a plecat învins de la Timișoara. Foto: Adrian Pîclișan

Gheorghe Hagi nu a fost foarte supărat după înfrângerea suferită în Cupa Ligii la Timișoara. Deși Viitorul nu traversează o perioadă grozavă din punct de vedere al rezultatelor, ”Regele” pare hotărât să aibă răbdare cu tinerii săi elevi. Antrenorul și patronul clubului dobrogean consideră că ACS Poli a rămas într-o anumită măsură aceeași echipă și apreciază pepiniera de pe Bega.

1-2 cu ACS Poli reprezintă al treilea rezultat negativ consecutiv pe plan intern pentru FC Viitorul. ”Am suferit, luăm goluri ușoare din aproape nimic, trebuie analizat. Mă bucur că îl avem înapoi pe Boli. Trebuie să fim mai puternici, să ne punem la punct jocul fără minge. Ofensiv trebuie să creștem viteza de joc. E timp, nu e bine când pierzi. Trebuie să construim ceva din înfrângeri. Suntem la început, acceptăm, dar sperăm să continuăm pe calea cea bună. A fost un meci echilibrat. Am luat un gol ușor după o fază fixă. A fost o căldură incredibilă în prima repriză. Sunt jucători care se adaptează. Vom schimba pentru că trebuie să câștigăm… Nu suntem noi nici Steaua, nici Dinamo… Noi propunem jucători, azi am jucat cu tineri, Cioablă e 96, m-am supărat pe el că a obosit după 55 de minute, dar m-am bucurat că a dat gol. Nu avem nicio presiune”, a declarat Gică Hagi.

Tehnicianul Viitorului nu exclude posibilitatea de a se întări în continuare cu tineri din Banat.


În echipa de azi, una cu destule rezerve ce-i drept, Hagi a mizat pe timișorenii Carlo Casap și Romario Benzar, primul titular iar al doilea înlocuitorul primului. De remarcat și jucătorii cu experiență cu trecut pe Bega: Sorin Rădoi și Alex Nimely. ”Mai mult sau mai puțin e cea de anul trecut (n.r. ACS Poli) care era în prima ligă, care la un moment dat juca un fotbal bun. Are jucători de experiență, nu e o echipă foarte tânără, dar are niște copii care sunt foarte buni. E o echipă care dorește, vrea, luptă. Ușor ușor pot veni lucruri bune. Dacă aș fi remarcat aș spune? Aveți un Centru foarte bun, care produce, avem și noi jucători de aici. Am luat și de 98, care va crește… Mai avem și noi de la Timișoara”, a mai spus Hagi.

Ionuț Popa: ”Domnul Robu ne-a spus că am fost admirabili”

Tehnicianul lui ACS Poli și-a îndeplinit obiectivul azi și echipa sa a câștigat mult și la nivel psihic. ”Ne-am propus să încercăm să obținem și un rezultat bun, ca să mai ridicăm moralul unei echipe care e așa cum e ea tratată și cotată. Din păcate nu am reușit să alcătuiesc echipa dorită. Scutaru, Cânu înainte de joc, Roșu înainte de joc din cantonament, l-am trimis la un specialist. A trebuit să mizăm și pe juniori care nu au fost în cantonament. E meritul și lauda lor că au reușit o partidă destul de bună, cu multe realizări. Pe final chiar a fost un spectacol fotbalistic, s-a jucat în viteză, au apărut ocazii… I-am surprins prin viteza de deplasare. Mi-a plăcut că Mailat a fost ca un alergător de sprint pe lângă Boli”, a detaliat Ionuț Popa.

Evident, puncte negative sunt în continuare problemele medicale: ”Am probleme mari și Straton a suferit o întindere, vreau să-l felicit pentru modul corect de a rămâne în poartă… E un punct de plecare pentru unitatea grupului. Cu atâția accidentați…”.

Experimentatul tehnician al lui ACS Poli s-a lăudat cu aprecierile primarului Timișoarei, Nicolae Robu, după meci, când a fost întrebat de motivarea echipei fără succes în Liga I. ”E o întrebare pe care mi-a pus-o și domnul Robu. Că am fost admirabili și că toată lumea e încântată de cum joacă echipa și cum aleargă. Poate pentru că au mâncat pizza după joc… Vorbesc cu ei și le transmit spiritul de luptă. Am încredere că ei pot să facă lucruri bune. Și ei între ei au devenit mai prieteni”, a conchis ”Popică”.

2 COMENTARII

  1. Acelasi biholari a scris un articol plin de minciuni despre acest meci, asa ca ar trebui sa se hotarasca in ce directie va scrie in continuare ( asta daca nu i se dau directive ).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.