HAOS în traficul din Timișoara după închiderea pasajului Jiul și ploaia torențială...

HAOS în traficul din Timișoara după închiderea pasajului Jiul și ploaia torențială UPDATE 5 Incredibil ce a postat Robu pe Facebook în mijlocul balamucului VIDEO și GALERIE FOTO

4
DISTRIBUIȚI
inundatii timisoara 3
Haos în traficul din Timișoara după ploaia torențială

Haos în trafic, în această dimineață, în centrul Timișoarei după ce, azi noapte, autoritățile au închis pasajul Jiul, unde urmează să înceapă lucrările de reamenajare. În plus, ploaia torențială creează și ea numeroase probleme șoferilor. Coada de mașini dinspre Calea Șagului spre centru se întinde de la catedrală până în Piața Sinaia. Poliția a blocat trecerea prin pasajul de lângă Catedrala Mitropolitană din cauza apei care s-a adunat. De asemenea, circulația a fost blocată în pasajul din apropierea Finanțelor Publice, o mașină rămânând în mijlocul apei. Vom reveni cu amănunte. Dacă ai surprins imagini sau fotografii trimite-le pe redactia@pressalert.ro sau pe Facebook aici https://www.facebook.com/pressalert/.


UPDATE 1 Circulația pe bulevardul Take Ionescu este practic paralizată, mașinile care se îndreapă spre centrul orașului înaintând cu greu, după cum se vede din fotografiile transmise de un cititor PRESSALERT.ro.

UPDATE 2 Apa a pătruns în mai multe case de pe strada Emil Zola și a acoperit liniile de tramvai de pe strada Victor Hugo. Locuitorii din zonă acuză faptul că de când Aquatim-ul a schimbat, în 2014, canalizarea în zonă, au probleme la fiecare ploaie. În intersecțiile care sunt paralizate nu este niciun echipaj de la Poliția Locală sau Poliția Rutieră.

UPDATE 3 Vezi haosul de pe străzi surprins, în urmă cu puțin timp, de fotoreporterul Adrian Pîclișan.

UPDATE 4 Haos și în pasajul de pe strada Brediceanu după cum se vede în fotografia surprinsă de Radu Ionescu.


Câteva sute de metri mai încolo, pietonii merg prin apă până la genunchi pe strada Circumvalațiunii. Pompierii și polițiștii au intervenit și au scos mașinile rămase în apă în pasajul de lângă sediul Fiinanțelor Publice.

UPDATE 5 În timp ce e haos pe străzile din Timișoara și șoferii stau blocați în trafic, primarul Nicolae Robu a scris, în această dimineață, pe contul său de Facebook. Subiectul starea financiară a ACS Poli, Robu anunânțând că echipa scapă zilele acestea de ”datoriile periculoase”. Primarul a anunțat că !le cer jucătorilor, antrenorilor și restului staff-ului sportiv și conex, încă puțină răbdare și vor vedea cu toții un Club model. Nu rămâne decât ca ei să-l onoreze prin seriozitate, dăruire, joc frumos și… rezultate, iar noi, iubitorii de fotbal timișorean, prin prezența în tribune, cumpărarea de abonamente și donații -donații on-line, de pe card, de exemplu, de 5 lei, 10 lei sau… de ce nu, mult mai mari!-.
Hai Poli!”. Primarul Timișoarei a cerut ca de obicei să se dea share mesajului său.

4 COMENTARII

  1. in loc sa rezolve canalizarea in oras primarul ne umple de semafoare care nu-si au rostul.An de an pasajele se inunda iar primarul se ocupa de nimic .L-ati votat ,asa va trebuie !TOTUL ESTE UN GUNOI in acest oras de ..5 stele „.,,Marile” proiecte a lui Robu sunt semafoarele si palmierii. BRAVO !

  2. Despre pasajul Michelangello nu mai ziceti nimic? E totul in regula? Puteati sa puneti acolo pe langa celelalte ca e singurul pasaj care nu a fost inundat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.