Ionuț Popa a dezvăluit liderii din vestiar înainte de jocul cu Pandurii....

Ionuț Popa a dezvăluit liderii din vestiar înainte de jocul cu Pandurii. Pe ce jucători se poate baza din nou ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI
ACS Poli nu știe nici în ceasul al 12-lea dacă va lua startul Ligii I sau a II-a
”Veteranii” de la ACS Poli au mai multe responsabilități

ACS Poli nu are o misiune deloc ușoară nici în primul meci acasă în noul sezon al Ligii I. După eșecul la limită de pe terenul lui Dinamo, tehnicianul Ionuț Popa s-a arătat mulțumit de jucătorii săi, dar admite totodată că aceștia trebuie să se autodepășească pentru a se ridica la nivelul ”europenei” Pandurii Tg. Jiu. La bănățeni sunt așteptate câteva reveniri, dar există în continuare și absențe din motive medicale.

”Croitoru, Cânu și Elek sunt jucătorii de la care am cele mai mari așteptări, pe care mă bazez și cu care voi avea un conflict dacă echipa nu pedalează așa cum mi-aș dori, cu ei mă voi certa, în ghilimele, dacă lucrurile nu merg aşa cum trebuie”, a spus azi Ionuț Popa. Acesta l-a comparat pe Marius Croitoru cu Sânmărtean.

Antrenorul lui ACS Poli a lăudat-o pe Pandurii, deși gorjenii au fost învinși cu 5-2 la general de către Maccabi Tel Aviv în preliminariile Europa League.


”Întâlnim o echipă care are cel mai valoros lot din România. Dacă se întăresc şi cu Marica atunci vorbim de o mare candidată la titlu. Ne cunoaştem lungul nasului. Modestia e normală, dar nu înseamnă că va fi un meci în care ei vor fi câștigători. Vom aborda jocul la victorie. E greu să aduci acum jucători, cu cei cu care ne-am pregătit pentru Liga a II-a vreau să fac dovada că fac faţă în Liga I… Sunt o echipă de cupele europene, dar trebuie să ne ridicăm duminică la statutul de adversar bun. Mai mult contează prospeţimea şi pregătirea. Nu cred că un jucător la 72 de ore poate să simtă oboseală, orice efort ar face”, a conchis Popa cu referire la călătoria oaspeților în Israel.

La ACS Poli sunt așteptate revenirile lui Doman, care a fost suspendat, Bocșan și Drăghici, cu probleme medicale în runda a doua. ”Vor fi schimbați doi jucători din meciul cu Dinamo”, a anunțat tehnicianul bănățenilor. Bogdan Străuț e însă în continuare accidentat iar Șeroni, de asemenea cu probleme medicale, va fi considerat apt în funcție de antrenamentul de azi.

Partida ACS Poli Timișoara – Pandurii Tg. Jiu se dispută duminică, de la ora 21.00, în etapa a III-a a Ligii I. Gorjenii au remizat cu Astra în runda precedentă și au 4 puncte în clasament. Bănățenii în schimb sunt deocamdată la -14 puncte și un meci în minus, restanța cu Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.