Penitenciarul Timișoara face angajări. Vezi ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a...

Penitenciarul Timișoara face angajări. Vezi ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a lucra acolo

0
DISTRIBUIȚI
promusica la penitenciarul din timisoara15 Penitenciarul Timișoara
Joburi la Penitenciarul Timișoara. Foto: Adrian Pîclișan (arhivă)

Timișorenii care doresc o carieră în mediul penitenciar sunt ofertați cu joburi la Penitenciarul Timișoara de pe strada Popa Șapcă.


Pentru încadrarea în corpul agenţilor de penitenciare, Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs pentru Penitenciarul Timişoara un număr de șapte de posturi vacante de agent în sectorul operativ. Se caută șase bărbați și o femeie pentru ocuparea posturilor.

Termenul limită de depunere a dosarelor complete de candidat la structura de Resurse umane din cadrul Penitenciarului Timișoara este 9 septembrie 2016, ora 15.00.

”Persoanele interesate să își construiască un viitor sigur și o carieră de succes în sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională pot accesa detalii despre condițiile specifice, tematică, bibliografii, probele de concurs, centrele de concurs şi metodologiile probelor practice de verificare a aptitudinilor pe link-ul: http://anp.gov.ro/concursuri-din-sursa-externa sau la Biroul Resurse umane şi Formare profesională din cadrul Penitenciarului Timişoara, str. Popa Şapcă nr. 7, tel. 0256/200030, int. 116”, informează Magdalena Radu, purtătoarea de cuvânt de la Penitenciarul Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.