Un bărbat care a fugit din țară părăsindu-și familia, capturat în vamă

Un bărbat care a fugit din țară părăsindu-și familia, capturat în vamă

0
DISTRIBUIȚI

descinderi vama moravita (16)Un bărbat care a fugit din țară părăsindu-și familia, a fost prins în vamă, duminică, de autoritățile de frontieră. Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F.


Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de abandon de familie.

M.Dorin , 41 de ani, din Timiș, a vrut să iasă din țară duminică la prânz. El a ajuns la Cenad pasager într-un Opel, în jurul orei 13.00. ”Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit internaţional, el având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de abandon de familie, alerta fiind introdusă de autorităţile române în data de 9 decembrie 2015. Faţă de bărbatul în cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, transmit oficialii Poliției de Frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.