Baza de antrenament a Stadionului „Dan Păltinişanu” ar putea fi păzită de...

Baza de antrenament a Stadionului „Dan Păltinişanu” ar putea fi păzită de Poliţia Locală. De ce e posibil ca stadionul să nu poată fi cedat Primăriei Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

POLI-ANTRENAMENT IN FEBRUARIE2013 08

Pasajul Michelangelo, Sala Polivalentă sau Centrul Regional de Competențe și Dezvoltare a Furnizorilor în Sectorul Automotive sunt doar câteva din obiectivele de interes local pentru care aleşii din CL Timişoara au decis că este nevoie de pază pe bani publici, asigurată cu ajutorul agenţilor de la Poliţia Locală.

Până acum, propunerile de proiecte au venit din partea primarului Timişoarei, Nicolae Robu, şi au fost votate de aleşii locali fără obiecţii. De mâine, lista obiectivelor păzite de agenți ar putea include o nouă locaţie: baza de antrenament a Stadionului „Dan Paltinişanu” din Timişoara.

„Prin HCLMT nr.


53 din data de 03.08.2016 s-a aprobat retragerea dreptului de administrare al Direcţiei de Prestări Servicii Timiş, din subordinea Consiliului Judeţean Timiş, asupra Bazei de Antrenament a Stadionului «Dan Paltinişanu» Timişoara, Aleea F.C. Ripensia. Preluarea în administrare de către Municipiul Timişoara a Bazei de Antrenament s-a materializat prin Protocolul de predare-primire nr. SC2016-20824/ 25.08.2016, semnat între Municipiul Timişoara şi Consiliul Judeţean-Direcţia de Prestări Servicii Timiş. Prin Adresa cu nr. SC2016-22339/13.09.2016, Municipiul Timişoara prin Biroul Sport-Cultură, a solicitat Direcţiei Poliţiei Locale să asigure serviciile de pază la acest obiectiv, zilnic în intervalul orar 20-08. Având în vedere adresa cu nr. SC2016-22339/16.09.2016 a Direcţiei Poliţiei Locale rezultă că este necesară o Hotărâre de Consiliu Local pentru a avea cadrul legal pentru asigurarea pazei la respectiva baza sportivă, urmând ca ulterior să se stabilească Lista finală a obiectivelor asumate de către Direcţia Politiei Locale”, se arată în referatul proiectului postat pe site-ul Primăriei Timişoara.

Amintim că, recent, între Consiliul Judeţean Timiş şi Primăria Timişoara au avut loc discuţii privind o posibilă trecere a stadionului „Dan Păltinişanu” din proprietatea instituţiei conduse de Sorin Grindeanu în cea a instituţiei conduse de Nicolae Robu. Cu toate că Grindeanu a dat un acord de prinicipiu, surse din CJ Timiş dau ca sigur eşecul unui transfer, motivând că, fiind un activ care aduce venituri CJT, înstrăinarea stadionului ar contraveni intereselor judeţului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.