DEZAMĂGITOR Informatica Timișoara a pierdut la Călărași și rămâne pe zero în...

DEZAMĂGITOR Informatica Timișoara a pierdut la Călărași și rămâne pe zero în noul sezon. Vezi ce goluri incredibile au încasat bănățenii VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Informatica csms (17)
Start dezamăgitor pentru trupa lui Robert Lupu

Vicecampioana României la futsal, CS Informatica Timișoara, are parte de un start de sezon sub așteptări. După ce au fost învinși acasă în derby-ul cu Autobergamo Deva, elevii lui Robert Lupu au cedat și în prima deplasare în noua ediție a Ligii I la futsal. Un 3-5 pe terenul Dunării Călărași, conturat în urma unor grave erori în defensiva oaspete.

Ionuț Movileanu a fost azi coșmarul alb-violeților de pe parchet. Jucătorul Dunării a deschis scorul după doar două minute cu o reluare din prima în stânga lui Giurcanu. Informatica a revenit în meci peste cinci minute, când Savio a reluat în plasă în urma unui corner.


Stefan Krstic a readus însă gazdele în avantaj la o fază la care apărarea timișoreană a fost groggy. În minutul 14 însă Ilaș avea să restabilească egalitatea. Dar, în finalul reprizei are loc o fază aproape identică cu cea de la golul 2 călărășean. Precum o reluare: minge pierdută ușor și centrare din stângă. De această dată Movileanu a împins balonul în poartă. În partea secundă Simic a punctat pentru 3-3, dar din nou gazdele au avut mai multă inspirație și Movileanu și-a completat hattrick-ul. Pe final Lupu și compania au forțat egalarea, fără portar, dar balonul a fost trimis pur și simplu în picioarele lui Marian Șotârcă la o fază fixă, jucător care nu a iertat și a trimis în poarta goală, stabilind totodată și scorul final.

Dacă în meciul cu Deva orice rezultat era posibil, la malul Dunării victoria părea singurul obiectiv acceptat. După două runde CS Informatica rămâne cu zero puncte. În schimb, rivala Autobergamo a trecut și de Tg. Mureș, scor 7-3, și s-a instalat pe primul loc. Sâmbătă, Informatica va lua mai mult ca sigur o gură de oxigen, deoarece în ”Olimpia” sosește codașa Clujana Cluj. Formație cu golaveraj 0-14.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.