CCIA Timiș face lobby pentru sprijinirea suferindei ACS Poli. Vezi mesajul patetic...

CCIA Timiș face lobby pentru sprijinirea suferindei ACS Poli. Vezi mesajul patetic primit de firmele din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI
centrul regional de afaceri
CCIA Timiș cere sponsorizări pentru ACS Poli

Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș a trimis astăzi un mail către firmele din județ prin care se cere sprijinirea clubului de fotbal ACS Poli Timișoara. Mesajul ar fi fost lansat ca urmare a apelului Consiliului Local Timișoara. Mulți dintre cei care au primit mailul s-au arătat surprinși de inițiativa CCIAT.

ACS Poli continuă să sufere financiar, având datorii tot mai mari și jucători neplătiți de la startul campionatului. Doleanțele primarului Nicolae Robu de sprijinre a clubului de Liga I de către firmele din comunitatea locală au fost de cele mai multe ori în van.


Astăzi, CCIAT a sărit în sprijinul autorităților locale, a căror finanțare către ONG-ul ACS Poli a fost blocată de Curtea de Conturi. Mai multe firme din oraș au primit mail cu rugămintea de a sponsoriza echipa de fotbal. Acestea au primit și un atașament cu detalii referitoare la contul bancar și la facilități ale Codului Fiscal pentru contribuabilii care efectuează sponsorizări. Printre rânduri se face referire inclusiv la istoria unor grupări precum Chinezul ori Ripensia Timișoara. Unii dintre cei care au recepționat mesajul și l-au făcut public sunt revoltați de inițiativă. ”Oare de ce ar da cineva bani unei echipe cu potențial retrogradant maxim si cu 500 de spectatori pe meci, în loc să investeasca în echipe care joacă în Europa și se luptă la vârful clasamentului…”, a scris pe Facebook unul dintre cei care au primit mailul pro-ACS Poli.

Iată mai jos conținutul e-mail-ului primit de firmele din Timiș:

”Stimati Domni/Doamne,

Ne alăturăm apelului lansat de Consiliului Local către iubitorii de sport din Timisoara, în demersul de sprijinire a ACS Poli Timișoara, aflată acum în dificultate financiară.

Cu toții ne amintim de Timișoara ca oraş istoric al fotbalului și leagăn al fotbalului românesc, unde echipe celebre, cum au fost Chinezu, Ripensia, CFR, pe urmă Politehnica, au fost fala Banatului.

Ne exprimăm convingerea că veți acționa astfel ca Poli Timișoara cu sprijinul susținătorilor să redevină o mândrie a orașului și a întregii țări.

Conducerea CCIAT

Alăturat vă trimitem mesajul Consiliului Local, detalii referitoare la contul bancar și la facilități ale Codul Fiscal pentru contribuabilii care efectuează sponsorizări.

Persoana de contact:

Dl. Radu BIRLICA, Manager Marketing”

1 COMENTARIU

  1. Toate societatile comerciale din Timisoara au datoria sa sprijine echipa de Fotbal Politehnica Timisoara. In societatile d-voastra lucreaza locuitorii acestui oras si traiti din munca lor iar voi la rindu vostru aveti obligatia ca familiile lor sa se bucure de Fotbal in prima divizie, nu se poate ca Botosani, Voluntari, Craiova sa fie sprijiniti de oameni de afaceri iar Timisoara unu dintre cele mai mari orase dar si cele mai bogate sa nu beneficieze de acelasi Tratament…e o rusine sa nu dati bani dar sa criticati, eu zic sa dati bani iar daca nu merge sa criticati pe buna dreptate….DOAMNE AJUTA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.