Nicolae Robu ia primele măsuri de teama blocajelor în trafic din prima...

Nicolae Robu ia primele măsuri de teama blocajelor în trafic din prima zi de şcoală. Ce se va întâmpla pe Take Ionescu şi la pasajul Popa Şapcă

0
DISTRIBUIȚI
lucrari take ionescu
Şantier pe B-dul Take Ionescu din Timişoara.

Nicolae Robu a anunţat primele măsuri pe care le va lua înainte de prima zi de şcoală, care este luni, 12 septembrie, pentru a încerca prevenirea blocajelor în traficul din oraş. Primarul Timişoarei a precizat că lucrările de pe B-dul Take Ionescu sunt pe ultima sută de metri, iar duminică noaptea s-ar putea să se facă marcajele, astfel încât de luni să nu mai fie nicio restricţie în trafic.

Pasajul Popa Şapcă, redeschis pe ambele sensuri

„Pe B-dul Take Ionescu s-a turnat o bună parte din stratul final.


Se foloseşte ca strat final un nou tip de asfalt mai aspectuos, mai rezistent, mai bun din toate punctele de vedere, care va fi finalizat de turnat sâmbătă. Duminică noapte vom face şi marcarea, dacă vremea ne lasă, astfel încât de luni să nu mai fie nicio restricţie în trafic pe Take Ionescu. Atunci, se va putea circula fără probleme, vor fi două benzi curate pe fiecare sens şi parcări pe ambele părţi”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei a mai anunţat şi că traficul prin pasajul Popa Şapcă va fi redeschis pe ambele sensuri, până marţi dimineaţa. „Prin această decizie, dorim să venim în întâmpinarea părinților care în weekend mai au de făcut cumpărături pentru noul an școlar, respectiv în întâmpinarea copiilor și a celor ce-i vor însoți la școală în prima zi a noului an. Mult succes în noul an, dragi şcolari de toate vârstele, mult succes stimaţi stimaţi profesori”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.