Petru Ehegarter a anunţat că va candida pentru un nou mandat de...

Petru Ehegarter a anunţat că va candida pentru un nou mandat de senator, tot din partea ALDE. Cum se înţelege cu colegii de partid

2
DISTRIBUIȚI
petru ehegartner (4)
Petru Ehegartner candidează pentru un nou mandat de senator.

Petru Ehegartner, fostul preşedinte al ALDE Timiş, a anunţat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că va candida pentru un nou mandat de senator, tot din partea partidului.


Vă reamintim că, la mijlocul lunii aprilie a acestui an, Petru Ehegartner şi-a dat demisia din fruntea filialei judeţene a partidului, pe motiv că s-au luat decizii în partid „peste capul meu”, astfel că a rămas simplu membru.

Petru Ehegartner: „Sunt ataşat de partid”

„Voi candida pentru un nou mandat, tot pentru Senat. În filială nu prea m-am implicat în ultimul timp din motive personale. Mă aflu în relaţii corecte cu filiala. Va fi o campanie electorală unitară pentru aceste alegeri”, a declarat, astăzi, Petru Ehegartner la cabinetul său senatorial.

Senatorul de Timiş a mai precizat că este ataşat în continuare de ALDE, pentru mesajul pe care-l are partidul. „Este singurul mesaj în care mă regăsesc. Sunt ataşat de partid pentru mesajul pe care-l are şi de cel care a delimitat politica fostului PNL. Oamenii în ALDE sunt la fel ca în toate partidele”, a mai afirmat Petru Ehegartner.

2 COMENTARII

  1. A pus in locul lui presedinte un homosexual la ALDE TImis. Probabil ca nu vor atinge pragul electoral si nu vor baga nici un senator sau deputat.

  2. Spune cușca săracul: eu NU sunt hommo (aia sunt cu QI mare)…eu sunt… retard…sfertodoct (am trecut și eu clasa…ca și gâscanul apa…), tupeist, mitoman, ciorditor, lingău…! De aceea m-a dat afara D-na Grapini si Dl. Robu nu a vrut sa ma primească în PNL! Daca Petre m-a primit în ALDE si m-a pus și mare boss, ghinion: i-o traggg ca io am pile la șefi la Bukakarest!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.