ASU Politehnica nu vrea să se predea la Mioveni. Ce a spus...

ASU Politehnica nu vrea să se predea la Mioveni. Ce a spus tehnicianul Sorin Brîndescu despre situația lui Mansour

0
DISTRIBUIȚI
Sorin Brîndescu a bifat prima victorie în B cu ASU Politehnica
Sorin Brîndescu, antrenorul principal al lui ASU Politehnica

”Băieții în ghete” vor al doilea rezultat pozitiv consecutiv în Liga a II-a. După succesul cu Metalul Reșița, primul din acest sezon, ASU Politehnica Timișoara are parte de o nouă deplasare complicată, pe terenul lui CS Mioveni. Formația alb-violetă susținută de suporteri nu a mai înregimentat noi jucători iar varianta Mansour Gueye pare aproape abandonată.

CS Mioveni a marcat doar trei goluri în actualul sezon, dar în runda trecută a obținut al optulea punct în actuala stagiune după o remiză albă la Arad, cu UTA BD. Cosmin Năstăsie, autorul tuturor reușitelor, a ratat un penalty în ultimul joc. Galben-verzii sunt antrenați de Alexandru Pelici și mai au un timișorean în teren, pe atacantul Marius Staicu.

”E o deplasare lungă și dificilă. Avem un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună. Am văzut că nu au primit gol de patru etape. O echipă bine organizată, cu un antrenor și jucători cu experiență la nivelul Ligii a II-a.


Va pune probleme fiecărei echipă. O astfel de echipă ne dorim și noi să fim și mergem la Mioveni să punem probleme… Am văzut că Năstăsie joacă mijlocaș ofensiv și apare ca al doilea vârf, un jucător cu experiență, bun, la fel ca și Ayza, la fel ca Staicu, care e de-al nostru, timișorean. O echipă bine închegată, dar sperăm să găsim antidotul”, a declarat Sorin Brîndescu.

Moralul timișorenilor pare mai bun după 2-0 cu Metalul. ”Sperăm să ne dea încredere, deși nu am făcut o mare sărbătoare că am câștigat și noi un meci. Suntem conștiențți că am câștigat împotriva unei echipe mai slab cotate. Așteptăm victorii și cu echipe mai bune”, a adăugat Brîndescu. ”Principalul” lui ASU Poli nu va miza în Argeș pe mijlocașul Dan Constantinescu, revenit recent la pregătire după o accidentare.

Mansour, cu semnul întrebării

După Murakami, nici Mansour (30 ani) nu pare să mai rămână în vizorul lui ASU Politehnica. Spre deosebire de japonez, la care s-a renunțat, atacantul senegalez aștepta ofertă de la o echipă din Qatar. ”De două zile nu a mai venit la antrenamente. Mă gândesc că și-a găsit un angajament în străinătate cum își dorea. Mi-a dat mesaj ieri că lipsește. Avem un lot de 25, avem probleme și la organizarea antrenamentelor, pentru că sunt mulți. Dar nu e exclus să mai luăm pe cineva dacă apare un jucător care poate intra în primul 11. Nu am refuzat pe nimeni care dorea să se pregătească alături de noi, dar nu luăm pe oricine în echipă. Ne-am gândit la această alternativă, el (n.r. Mansour) nu e foarte bine pus la punct cu pregătirea fizică, dar s-a văzut că are calitate și experiență, nu putem da acum un răspuns pentru că și joacă pe un post pe care suntem cât de cât acoperiți… Dacă am fi găsit fundaș mai bun decât al nostru am fi adus”, a conchis Brîndescu.

Partida CS Mioveni – ASU Politehnica Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, în etapa a VI-a a Ligii a II-a, jocul nu va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.