Timișoreanca Mădălina Stanca este campioană europeană la Culturism și Fitness

Timișoreanca Mădălina Stanca este campioană europeană la Culturism și Fitness

0
DISTRIBUIȚI

Sportiva timișoreană Mădălina Stanca a devenit sâmbătă campioană europeană la Culturism și Fitness, la categoria Junioare I (21 – 23 de ani, sub 160 cm). Studenta a reușit această performanță la numai o săptămână după ce și-a adjudecat două titluri de campioană balcanică și unul de campioană absolută la secțiunea Bikini Fitness a Campionatului Balcanic.

Sportiva timișoreană Mădălina Stanca își pune în palmares noi premii remarcabile. În acest weekend, Mădălina Stanca tocmai a devenit campioană europeană la Culturism și Fitness.

Studenta minionă din orașul de pe Bega a reușit această performanță la numai o săptămână după ce și-a adjudecat două titluri de campioană balcanică și unul de campioană absolută la secțiunea Bikini Fitness a Campionatului Balcanic de Culturism și Fitness desfășurat în perioada 26 – 28 aprilie.

Aflată la prima ei participare la un Campionat European de Culturism și Fitness, sportiva Mădălina Stanca a câștigat locul I la Categoria Junioare I (21 – 23 de ani, sub 160 cm), devenind, astfel, Campioana Europeană a categoriei. Totodată, ea a mai reușit o performanță extrem de importantă. După foarte multe etape de selecție la Categoria Senioare a ocupat locul V, clasându-se în fața a altor 20 de sportive experimentate.

Sâmbătă, Mădălina Stanca urcat pe podium și la secțiunea Fit Model Junioare a Campionatului European de Culturism și Fitness, obținând locul al III-lea.

Legitimată la „U” Cluj, Mădălina Stanca, sportivă de 20 de ani din Timișoara, a participat în acest weekend la Campionatul European de Culturism și Fitness, competiție care se desfășoară la Santa Susanna (Spania), în perioada 1 – 4 mai 2024. Ea a obținut locul I la Categoria Junioare I (21 – 23 de ani, sub 160 cm), respectiv locul V la Senioare.

Mădălina Stanca este studentă la Universitatea Politehnica din Timișoara.


Ea studiază Automatică și Calculatoare și a descoperit acest sport datorită mamei sale. De cinci ani a început antrenamentele la Smartfit Timișoara, acolo unde a cunoscut-o pe Narcisa Martin, campioana europeană Bikini fitness, care i-a devenit antrenoare, alături de Cristi Martin.

„Sunt recunoscătoare tuturor celor care m-au susținut, Federației Române de Culturism și Fitness, antrenorilor mei, Narcisa și Cristi Martin, Smartfit, clubului «U» Cluj. Acum cinci ani, am intrat în sala de fitness datorită mamei mele, iar Narcisa m-a convins prin pasiunea ei față de sport”, declară deja multipla campioană europeană și balcanică.

Narcisa Martin, de opt ori campioană naţională la Bikini fitness (de patru ori campioană absolută), campioană balcanică absolută şi medaliată cu aur şi cu argint în ultimii doi ani la Campionatul European la aceeaşi categorie, are rezultate excelente ca antrenoare.

„Pe Mădălina o antrenez constant de cinci ani, după ce am selectat-o încă de la vârsta de 15 ani, datorită talentului ei. Mădălina este face antrenamente zilnice, urmează asumat o dietă strictă și corespunzătoare sportului pe care îl practică. În această perioadă, ea a mai participat la ediții ale Campionatului Național de Culturism și Fitness, iar seriozitatea și performanțele obținute i-au atras selecția în lotul național. Participarea ei la Campionatul European de Culturism și Fitness este p premieră în cariera sportivei și a treia prezență a ei la o competiție internațională, ca reprezentantă a României”, a declarat Narcisa Martin, campioana europeana Bikini fitness, antrenoarea Mădălinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.