Suspendare inedită în fotbalul timişean. Brancardierul lui CSC Dumbrăviţa, pedepsit de FRF...

Suspendare inedită în fotbalul timişean. Brancardierul lui CSC Dumbrăviţa, pedepsit de FRF inclusiv cu o amendă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: captură Dumbrăviţa TV

A sosit decontul pentru un incident mai puţin obişnuit al finalului Ligii 2, din ultima etapă a play out-ului. Brancardierul lui CSC Dumbrăviţa a fost suspendat pentru două luni şi a primit o amendă de 3.400 de lei de la Comisia de Disciplină şi Etică a FRF după ce în minutul 90+3 al partidei cu Ceahlăul (scor 1-1) a întârziat intenţionat reluarea jocului.

„Acţiunea” omului de pe margine, brancardierul Alexandru Solomon, care părea că vrea să ascundă sau să lovească mingea pentru a întârzia un simplu aut de margine, l-a iritat pe bulgarul Mario Petkov, de la oaspeţi, care l-a şi scuipat pe acesta.


Jucătorul Ceahlăului a fost imediat eliminat de „central”. Mai mult, acesta s-a ales cu o suspendare de şase jocuri pentru gestul său plus o amendă de 1020 lei. Lucruri decise în şedinţa din 15 mai, când s-a confirmat şi suspendarea pentru un joc a lui Dragan Paulevici de la gazde. Tot atunci se arăta că termen 22.05.2024 „în vederea emiterii unei adrese către CCA pentru a depune arbitrul raport suplimentar și către CSC Dumbrăvița”.

Ieri s-a hotărât astfel că brancardierul Dumbrăviţei, Alexandru Solomon pentru participarea la acel incident – „În baza art. 68/1 din RD se suspendă 2 (două) luni și i se aplică penalitate sportivă de 3400 lei”.

Chiar şi după finalul acelui joc, care a consfinţit salvarea alb-verzilor de la retrogradare, nu au lipsit momentele tensionate. Antrenorul gazdelor, Cosmin Stan s-a îndreptat în fugă prin spatele portarului oaspeţilor, Stefan Krell, a aruncat cu legitimaţia în spatele acestuia, după care s-a îndreptat ameninţător către goalkeeper, care părea surprins de situaţie. Înainte să apuce să facă ceva, Krell a fost înduplecat aparent de mijlocaşul gazdelor, Salhi, pentru a preveni o escaladare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.