SCM Politehnica a bătut-o pe Minaur şi s-a salvat. Steaua, trimisă la...

SCM Politehnica a bătut-o pe Minaur şi s-a salvat. Steaua, trimisă la barajul de supravieţuire

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica Timisoara / Facebook

SCM Politehnica a scăpat aproape miraculos în acest sezon de baraj. Handbaliştii alb-violeţi au reuşit ieri, acasă, o victorie la scor cu rivala Minaur Baia Mare, scor 35-25, în utlima etapă a Ligii Naţionale. Acest rezultat, coroborat cu semieşecul Stelei, tot pe teren propriu, cu Potaissa Turda, a făcut ca formaţia bănăţeană să urce şi să încheie campionatul pe locul 10!

La o zi distanţă de la anunţul că antrenorul Pero Milosevic îşi prelungeşte contractul cu Poli, echipa alb-violetă a reuşit victoria care a scutit-o de emoţii suplimentare în această vară.

Ieri, cu Baia Mare, a fost 18-12 la pauză, după o primă parte dominată tot de gazde, care au avut şi opt goluri avans.


În repriza secundă oaspeţii s-au mai apropiat la patru goluri, dar nu au avut motivaţie poate şi pentru că indiferent de rezultat Minaur încheia sezonul tot pe 3. Poli, în schimb, a avut din plin, şi la un moment dat a condus cu 13 goluri pe tabelă.

Timişorenii au avut noroc şi pentru că Potaissa Turda, tot fără motivaţie în clasament, a obţinut în schimb o remiză pe terenul lui CSA Steaua: 34-34.

Poli a încheiat astfel pe 10, loc safe, cu 26 de puncte, în timp ce CSA, cu 25 de puncte, va disputa barajul de supravieţuire, împreună cu CSM Vaslui şi divizionarele secunde CSM Oradea şi CSM Făgăraş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.