Primarul Timișoarei amenință presa cu DNA-ul după dezvăluirile despre autorizația ilegală dată...

Primarul Timișoarei amenință presa cu DNA-ul după dezvăluirile despre autorizația ilegală dată firmei sponsor a PNL

1
DISTRIBUIȚI

juramant nicolae robu 2016 (1)

O nouă criză de nervi a primarului Nicolae Robu la adresa presei locale. Astăzi, în timpul conferinţei de presă de la primărie, Robu a răspuns unor întrebări pe tema scandalului autorizaţiei de construcţie ilegală de la adresa Piaţa Sfântul Ghoerghe numerele 2, 3 și 4. Acesta a acuzat că cei care contestă proiectul de amenajare a unui hotel în zona centrală au interese imobiliare și că nu sunt deloc deranjați de paragina din oraş şi a subliniat că toată afacerea este legală.

„Evident că acesta este un nou moment ca cei care au avut insomnii că am câştigat titlul de Capitală Europeană a Culturii şi erau pregătiţi ca de acum până în 2021 să marşeze tot pe ideea eşecului în această competiţie.


S-au trezit fără muniţie şi acuma iau şi ei ce pot, pietre, pietricele şi încearcă să facă şi ei lucruri pentru care sunt plătiţi să existe că ei nu au nicio legătură cu presa de fapt şi tot vine DNA-ul peste ei într-o bună zi, că nu simt nicio înclinaţie spre transparenţă, spre a prezenta de unde sunt veniturile şi care sunt cheltuielile, cele oficiale, nu la negru, că în ţara asta ar trebui să nu mai opereze nimeni cu bani negri. Tot va veni într-o zi că şi alţii s-au crezut dincolo de lege şi protejaţi şi ultra protejaţi”, a comentat Robu.

După ce a fost întrebat de o jurnalistă de la o publicație locală dacă se referă la presă atunci când cere public controale de la DNA, Robu a răbufnit că „Da. Nu! Mă refer la unii care nu sunt din presă, dar dacă cumva credeţi că puteţi să îmi restricţionaţi temele de discuţie, vă înşelaţi. Prezenţa aici este opţională pentru fiecare dintre dumneavoastră. eu discut despre ce vreau eu să discut, ca să ne înţelegem. Şi dacă aveţi interes sau nu, este dreptul de opţiune pe care vi-l respect”.

Vă reamintim că după ce Timișoara a fost desemnată oficial capitală culturală europeană în 2021, Nicolae Robu a atacat într-o postare pe Facebook ”presa nepresă”.

1 COMENTARIU

  1. Cand il plateste tata-su si muma-sa discuta ce vrea el . Atata timp cat e primar si platit de noi trebuie sa de-a sama in fata timisorenilor si nu a gealatilor ….. scuze , dar parca asta ai avanitza – Nu ? Clar ai ca , nu-i catranit numa’ la par ……

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.