Ruga Timișoarei, două zile de sărbătoare, dar nu și pentru șoferi. Vezi...

Ruga Timișoarei, două zile de sărbătoare, dar nu și pentru șoferi. Vezi programul spectacolelor și ce RESTRICȚII de trafic se impun

0
DISTRIBUIȚI

1. lada zestre folclor spectacol (1)

Motiv de sărbătoare, dar nu și pentru șoferii din Timișoara. O nouă restricţie de trafic a fost anunţată de primărie, astăzi. Dacă de luni bune deplasarea cu maşina prin oraş a devenit un coşmar din cauza lucrărilor de la pasajul Jiul, dar şi a semafoarelor inteligente montate ca parte a sistemului de trafic management, de data aceasta restricţia anunţată nu este legată de lucrări de modernizare.


„În 17 şi 18 septembrie 2016, strada Academician Alexandru Borza va fi închisă circulaţiei rutiere, între orele 14-24, când se desfăşoară Ruga Timişoarei”, a transmis municipalitatea.

Programul complet al rugii, care va avea loc pe scena Teatrului de Vară din Parcul Rozelor este următorul:

Sâmbătă, 17.09.2016

17.00 – 23.00 – Program artistic susținut de Ansamblul folcloric “Timișul” cu participarea soliștilor vocali: Georgiana Vița, Ancuța Fleșariu, Camelia Miuțescu, Miruna Lazea, Dolores Dongea, Larisa Horvat, Tiberiu Ceia, Nicu Novac, Petrică Miulescu Irimică, Denis Bizău

Duminică, 18.09.2016

10.00 – 12.00 Slujba religioasă – Catedrala Mitropolitană din Timișoara
12.00 – Depunerea unei coroane de flori la Monumentul Crucificării
17.00 – 23.00 Jocul Rugii, cu participarea Ansamblului folcloric “Timișul” și a soliștilor vocali: Nicoleta Voica, Andreea Voica, Carmen Popovici Dumbravă, Stana Stepănescu, Doriana Talpeș, Nicoleta Vlasici, Maria Borțun Popescu, Andreea Aleușan, Camelia Florea, Ramona Miheț, Petrică Moise, Pera Todorovici, Dumitru Stoicănescu, Florin Boiţa, Ioan Dragomir.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.