Sună urgent la 112 dacă o vezi. Ce s-a întâmplat cu această...

Sună urgent la 112 dacă o vezi. Ce s-a întâmplat cu această bătrână UPDATE Femeia a fost găsită

0
DISTRIBUIȚI
iliescu-elena-disparuta-resita
Poliţiştii din municipiul Reșița sunt în alertă după ce o bătrână este de negăsit. Aceștia au fost sesizați, joi, de un bărbat de faptul că mama sa în vârstă de 84 de ani ar fi plecat voluntar de la domiciliu.
”Iliescu Elena ar fi plecat de la domiciliu la sfârșitul lunii august a.c.


și până în prezent nu a revenit. Semnalmente: înălţime 1.60 metri, 50 de kg, ochi căprui, păr cărunt, tunsă până la nivelul umerilor. Oricine poate oferi detalii cu privire la femeia dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, se arată în comunicatul Poliției Caraș Severin.
UPDATE Bâtrâna a fost găsită și este în siguranță, acest lucru fiind anunțat pentru PRESSALERT.ro chiar de nepotul femeii date dispărute. „Referitor la știrea cu persoana dispărută din Caraș, Iliescu Elena. Este bunica mea și se afla în vizită la o veche cunoștință, într o localitate de pe raza aceluiași județ. Tocmai am anunțat și la IPJ al C-S și mâine vor trimite la adresă șeful de post pentru a verifica cele spuse. Ea este bine, am vorbit adineaori cu ea la telefon. Vă mulțumesc din suflet pentru anunț, toata stima”, ne-a scris Sivliu Iliescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.