Timişorenii, aşteptaţi la o pedalare în grup pe pista de biciclete către...

Timişorenii, aşteptaţi la o pedalare în grup pe pista de biciclete către Serbia, pe malul Begăi. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

pista-bicicleta-bega-1

Iubitorii mersului pe două roţi sunt aşteptaţi, în acest sfârşit de săptămână, să participe la cea de-a cincea pedalare în natură organizată de „Verde pentru Biciclete” în acest an. De data aceasta, participanţii vor parcurge pe două roţi un traseu de aproximativ 75 de kilometri, pe pista de pe malul Begăi către Serbia.

Acţiunea are loc sâmbătă, 17 septembrie, locul de întâlnire fiind Platforma Timco de pe str Circumvalaţiunii, la ora 08.00.


Participanţii sunt aşteptaţi să îi însoţească pe voluntarii „Verde pentru Biciclete” de la ora 08.30, pe traseul: Platforma Timco – Utvin – Sânmihaiu Român – Uivar – Otelec – retur. Durata de parcurgere a traseului este de aproximativ şase ore. În timpul turei, se vor face popasuri de regrupare, precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

„Va fi o tură cu grad de dificultate mediu. Recomandăm participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună. Este un traseu accesibil tuturor tipurilor de biciclete, însă corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă”, transmite „Verde pentru Biciclete”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.