Bosquito prinde bine la timişorence. Vezi ce atmosferă de vis a fost...

Bosquito prinde bine la timişorence. Vezi ce atmosferă de vis a fost la concertele trupei în oraşul de pe Bega VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Bosquito a reuşit din nou să fie la-nălţime la Timişoara
Formaţia Bosquito a reuşit din nou să fie la-nălţime la Timişoara

Formaţia Bosquito a reuşit din nou să fie la-nălţime la Timişoara, cele două concerte pe care muzicienii care alcătuiesc această trupă le-au susţinut la sfârşitul săptămânii trecute la Porto Arte fiind savurate pe deplin de un public numeros.

Trupa care a devenit cunoscută prin versurile „Haaaai ai ai / Dă-i înainte cu tupeu / Haaaai ai ai / şi ai să vezi că nu e greu“, a fost fondată de Radu Almăşan în Braşov, la începutul anilor 2000, iar în perioada 2002 – 2006 au avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziţie în topurile de specialitate din România.


Trupa a lansat până acum patru albume. În perioada 2009 – 2011 trupa a concertat în SUA, iar membrii sai au declarat că pentru ei acest fapt a fost unul recreaţional. Tot în această perioada au lansat şi piesa „Întuneric în culori”, alături de Ovidiu Lipan Țăndărică, iar apoi au revenit în România, unde au cântat în deschiderea concertului Shakira. Piesa „Pepita”, un cover după o piesă populară mexicană făcuta celebră în anii ’60 de grupul Luis Alberto de Parana & Los Paraguayos, a adus trupei un val imens de popularitate. Printre piesele cântate de ei la Timişoara s-au numărat şi câteva cover-uri, dar şi câteva suprize.

Chiar dacă de mai bine de un an membrii trupei au hotărât să nu ma apară la emisiunile radio – TV din România, popularitatea trupei nu a avut de suferit, dovadă fiind şi filmuleţul pe care solistul trupei, Radu Almăşan, l-a realizat în timpul unuia din cele două recitaluri susţinute la Timişoara, unde fanele trupei au creat o atmosferă de vis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.