Liberalul Kristof şi protestatarul Şerdean au intrat în cursă pentru postul de...

Liberalul Kristof şi protestatarul Şerdean au intrat în cursă pentru postul de city-manager. Când se vor afişa rezultatele

1
DISTRIBUIȚI

primaria timisoara (1)

Doar doi candidaţi s-au înscris în cursa pentru postul de city-manager al Timişoarei.

Anunţul privind concursul pentru ocuparea funcţiei vacantate de Sorin Drăgoi, care a fost numit director al ACS Poli, a fost postat pe site-ul Primăriei Timişoara în urmă cu câteva săptămâni. Chiar dacă pentru a deveni city-manager al Timişoarei nu mai este nevoie de studii doctorale sau de experienţă managerială, în cursă au intrat doar doi oameni: fostul consilier personal al primarului Nicolae Robu, Robert Kristof şi protestatatul Lucian Mugur Şerdean.

Kristof este momentan consilier local din partea PNL Timiş şi este cunoscut ca fiind unul din protejaţii lui Nicolae Robu.


Acesta a evitat să admită că a intrat în cursă sau că are această intenţie în mod clar, explicând în repetate rânduri pentru PRESSALERT.ro că încă se gândeşte dacă îşi depune sau nu dosarul. Şerdean este unul din protestatarii care, de ziua primarului Nicolae Robu – la inaugurarea cu fast a vaporaşelor de pe Bega – au ancorat bannere în care Robu era acuzat că ar fi dictator. Imediat Poliţia Locală a confiscat materialele celor doi, însă Şerdean nu a renunţat şi a continuat să apară la protestele împotriva lui Robu. Mai mult, acesta este şi unul din cei mai activi utilizatori pe grupul de Facebook „Robu trebuie să plece”. Protestatarul a anunţat pe aceeaşi reţea de socializare că va intra în cursă pentru a-l împiedica pe Robu să îşi impună în funcţia de city-manager un apropiat care să nu îi iasă din vorbă.

Conform anunţului postat pe site-ul PMT, „candidaţii vor elabora un proiect de management care va conţine: analiza condiţiilor de dezvoltare economico-sociala actuala a municipiului Timişoara; propuneri de eficientizare a administraţiei, de imbumnatatire a factorilor implicaţi in dezvoltarea urbana si metropolitana; expunere de metode, strategii, programe, proiecte, masuri ce vor fi avute in vedere in perioada de executare a contractului; estimări privind realizarea obiectivelor propuse”. Proba scrisă a concursului se va desfăşura în data de 27 octombrie. Candidaţii vor susţine şi un interviu, în data de 3 noiembrie. Cel mai probabil rezultatele vor fi afişate în 4 sau 7 noiembrie.

1 COMENTARIU

  1. DILETANTI AMANDOI CANTINDANTII…
    DACA ERA CONCURSUL LA ANFP BUCURESTI MAI ERA O SANSA…
    CULMEA AR FI SA CANDIDEZI DOI SI SA NU INDEPLINEASCA BAREMUL DE 70 DE PUNCTE NICIUNUL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.