ENTUZIASM la Mama Mia Becicherecu Mic după aflarea adversarului din șaisprezecimile Cupei....

ENTUZIASM la Mama Mia Becicherecu Mic după aflarea adversarului din șaisprezecimile Cupei. Ce spune antrenorul Cosmin Stan despre duelul cu Astra Giurgiu

0
DISTRIBUIȚI

 

Cosmin Stan va fi adversarul lui Marius Șumudică
Cosmin Stan va fi adversarul lui Marius Șumudică

Bucurie în tabăra ”pizzerilor” după aflarea adversarului din 16-imile Cupei României. Deși poate nu va fi marea surpriză a competiției, Mama Mia Becicherecu Mic a sărbătorit că a picat cu Astra Giurgiu, un adversar cu nume din Liga I, așa cum și-au dorit Alin Culda și compania.

Antrenorul Cosmin Stan nu era sigur de postul său după ce a organizat cu echipa un protest la începutul partidei cu UTA din turul IV al Cupei. Până la urmă totul a ieșit bine, timișenii și-a spus ”of”-ul după ce au avut de suferit în special datorită arbitrajelor din deplasările din C iar pe teren Mama Mia a învins-o pe UTA cu 2-1. Deja o performanță notabilă chiar dacă arădenii s-au prezentat cu o garnitură secundă.


”Am avut o discuție după jocul cu UTA în vestiar. Lucrurile s-au lămurit, sunt aici”, ne-a spus Cosmin Stan.

Tragerea la sorți de ieri a fost urmărită cu sufletul la gură de ”pizzeri” într-un local din Timișoara. ”Ne-am întânit și am urmărit împreună tragerea la sorți. Ne-am dorit o echipă mare. Chiar vedeam cum ieșeau toate cele importante și ne părea rău, nu mai rămânea aproape niciun nume important. Când am picat cu Astra a fost așa un strigăt de fericire! De aceea ne-am și dorit un asemenea parcurs în Cupă”, a declarat Stan pentru PRESSALERT.ro.

Partida cu Astra ar putea avea loc chiar pe „Dan Păltinișanu”, ceea ce ar aduce o nouă premieră pentru formația mutată din Becicherecu Mic. Ar fi și prima dată când ”pizzerii” sunt gazde pe cel mai mare stadion din vestul țării. ”Depinde, dacă meciul va fi televizat atunci va fi pe ”Dan Păltinișanu”. Dacă nu, se poate să fie pe CFR, nu ne-am gândit încă la detaliile organizatorice”, a mai spus tehnicianul celor de la Mama Mia. Cât privește întâlnirea de pe gazon Cosmin Stan nu își face foarte mari iluzii.  ”Noi trebuie să fim realiști. Chiar dacă o să vină cu echipa a doua pentru că îi prindem între jocurile cu Plzen din Europa League și cel cu Dinamo… Au jucători valoroși în lot, chiar și cei care sunt rezerve sunt jucători foarte buni. Pentru noi va rămâne o amintire frumoasă. Unii jucători poate nu se vor mai reîntâlni cu o asemenea șansă. Sper să ne ridicăm, dacă nu, să ne apropiem cât putem, de valoarea lor”, a concluzionat Cosmin Stan.

Problema celor de la Mama Mia, care au avut de suferit la start după plecările masive din lor, e în campionat, acolo unde înaintea jocului de azi de la Rovinari, cu Pandurii II, trupa mutată pe ”CFR” obținuse doar o victorie (3-0 cu Giarmata). Meciul cu Astra din Cupă va avea loc între 25 și 27 octombrie la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.