USR şi-a făcut filială şi la Timişoara. Ce ţinte electorale are partidul...

USR şi-a făcut filială şi la Timişoara. Ce ţinte electorale are partidul lui Nicuşor Dan în Timiş

4
DISTRIBUIȚI

nicusor dan usr

Este oficial, timişenii care sunt sătui să voteze cu vechile partide istorice PNL sau PSD au o nouă opţiune. Uniunea Salvaţi România şi-a constituit o filială în Timiş. Deocamdată, există un singur preşedinte, ales prin vot. Este vorba despre Luminița Dolângă, liderul USR Timişoara, care este profesor de tehnologia informaţiei şi care spune că a intrat în politică din dorinţa „de a contribui la schimbarea pe care o aşteptăm de 26 de ani”. Şefa USR Timişoara se arată încrezătoare în potenţialul formaţiunii şi spune că aşteaptă un scor de15%, desigur, care poate varia în funcţie de prezenţa la vot.

La evenimentul de lansare a filialei a luat parte şi Cristi Ghica, vicepreşedinte al USR la nivel naţional.


„În sondajul nostru suntem la 10%, suntem pe un trend crescător, dar nu ne îmbătăm cu apă rece. Scopul nostru este să consolidăm acest loc trei și să jucam un rol foarte important în formarea noului guvern. Am lansat și programul USR, care este, de fapt, un set de priorități pe care le vom susține dacă noul guvern va avea sprijinul nostru. Acesta conține mai multe lucruri importante, printre care combatarea corupției și transparența”, a declarat acesta. Ghica a mai spus şi că USR exclude categoric formarea unei alianţe de guvernare cu PSD după alegeri.

Conform acestuia, formula ideală ar fi susţinerea, alături de PNL, a unui nou guvern tehnocrat, condus de actualul premier, Dacian Cioloş. Dacă la nivel naţional USR poartă discuţii cu mai mulţi membri ai cabinetului Cioloş în ideea de a-i susţine ca şi candidaţi, în Timiş, lista se va lansa abia în jurul datei de 20 octombrie. „Suntem în discuții, fiecare membru din biroul local aduce propuneri și încercăm să găsim oameni. Nu avem o lista finală, abia începem lista provizorie”, a explicat Ionuț Vețan, vicepreședinte USR Timișoara.

4 COMENTARII

  1. Ha, ha, haaaa…. păcat că nu pot să dau like, d-nă Flo. Masculul ăsta a uitat că „muiere”-i este şi mă-sa, şi că ţara a ajuns pe mâna străinilor din cauza masculilor care au condus-o până acum. Mergi, Ionele mamă, mai ia-ţi o bere din Kaufland, Carrefour, Auchan… mai trage o gură de aer toxic pe dealul ras de pădurea vândută austriecilor şi stai naibii pe curul tău. Vezi, poate ţi-a făcut „muierea” o ciorbă ceva… să nu mori dracu’ de foame!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.