Scor mic și la limită, dar victorie pentru BC SCM Timișoara în...

Scor mic și la limită, dar victorie pentru BC SCM Timișoara în fața Craiovei. Cine a ”recidivat” sub panou pentru alb-violeți

0
DISTRIBUIȚI
BC SCM Timișoara leagă victoriile. Foto: Emanuel Titus Ilieși
BC SCM Timișoara leagă victoriile. Foto: Emanuel Titus Ilieși

BC SCM Timișoara a obținut o victorie prețioasă în Liga Națională. ”Leii din Banat” au trecut la limită, scor 62-60 (33-33), de SCM U Craiova, după o partidă foarte echilibrată. La gazde a debutat și ultima achiziție, Alin Andrieș, iar cel mai bun marcator a fost din nou Mladen Jeremic, ”integralist” astăzi.

Primul sfert s-a încheiat cu scorul de 16-15 pentru alb-violeți.


Dar sfertul 2 a aparținut oltenilor, asta deși BCT-ul a avut la un moment dat un ”rar” +7 pe tabelă. În sfertul 3 se părea că balanța înclină din nou în favoarea gazdelor. Pătrimea s-a încheiat cu avantaj: 52-49, în favoarea trupei pregătite de Nenad Mandic. Sfertul 4 a fost și mai aprig disputat, pe final, atunci când tabela a rămas strânsă. Mai erau un minut și 20 de secunde din meci când Andrieș reușește primele puncte la BC SCM Timișoara și duce tabela la 60-57. Imediat însă e stabilită egalitatea prin trița lui Sepa. Cu 17 secunde rămase din joc Komatina e faultat și transformă ambele ”libere” iar la ultima fază Jeremic recuperează balonul după tentativa de la distanță a lui Marinovic.

Cel mai bun marcator al partidei și al BCT-ului a fost același Mladen Jeremic, autor a 18 puncte. El a fost urmat la acest capitol din tabăra alb-violeților de către: Komatina (17 puncte), Diaz (8), Cakarevic (7), Drăgușin (6), Popa Calotă (4) și Andrieș (2). Ultimul dintre ei a marcat două puncte importante dar nu a impresionat în mod deosebit la debut, evoluând 14 minute. De partea cealaltă, pentru SCM U Craiova, principalul realizator a fost Marko Marinovic, cu 17 puncte. De remarcat că la oaspeți au evoluat ex-timișorenii Lupusavei și Fl. Popa, în timp ce Aktas a rămas doar pe bancă.

În urma acestui succes BC SCM Timișoara face un mic salt în clasament, inclusiv peste doljeni, acumulând cinci puncte în trei jocuri. Peste patru zile ”leii bănățeni” joacă pe terenul Stelei, tot în campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.