Tânăr împușcat mortal, la vânătoare, de către un polițist. Ce spun autoritățile

Tânăr împușcat mortal, la vânătoare, de către un polițist. Ce spun autoritățile

0
DISTRIBUIȚI

darius-sendroiu-facebbok

Un tânăr a murit după ce a fost împușcat în timpul unei partide de vânătoare desfășurate la sfârșitul acestei săptămâni în pădurile din Munții Orăștiei, transmite adevarul.ro.

Darius Şendroiu, fiul unui om de afaceri din Hunedoara, a fost rănit grav și ulterior a murit după ce unul dintre cei cu care vâna l-a împușcat. „Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată cu privire la faptul că, pe fondul de vânătoare 50 Ursici (zona Alun-Boşorod) s-a produs un accident de vânătoare în urma căruia o persoană a fost grav rănită. Până la sosirea echipei medicale, victima, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Deva, a decedat”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Horaţiu Onescu, şeful Postului de Poliţie din Boşorod, a fost cel care a tras cu arma, potrivit primelor informaţii oferite de anchetatori pentru sursa citată.


„Echipele de poliţie, însoţite de procurorul criminalist, s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea activităţilor specifice în astfel de situaţii, din primele verificări rezultând că partida de vânătoare a fost organizată cu îndeplinirea condiţiilor legale, iar prezumtivul autor este o persoană în vârstă de 37 de ani – membru vânător şi participant la vânătoare”, a informat Inspectoratulde Poliţie Judeţean Hunedoara.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, ancheta fiind efectuată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara. „Pe lângă ancheta penală pentru ucidere din culpă, efectuată sub coordonarea procurorului, există şi o anchetă disciplinară, dispusă de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, vizând circumstanţele în care s-a produs acest incident”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Poliţistul se afla în timpul liber, vânătorii erau deţinători legali de arme, iar vânătoarea era autorizată ca vânătoare de mistreţi, au informat reprezentanţii Inspectoratului.

Sursa foto: Facebook / Darius Șendroiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.