Titu Bojin despre ajungerea lui în PMP: ”Nu-s treaz nici azi cum...

Titu Bojin despre ajungerea lui în PMP: ”Nu-s treaz nici azi cum s-au întâmplat lucrurile”. Ce spune despre varianta de a ajunge senator VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

248117

Nu se simte deloc ca acasă în PMP, dar nu renunţă nici în ruptul capului la politică…pentru că e prea vechi în meserie – așa se poate descrie la momentul de față viața fostului președinte al PSD Timiș și al CJ Timiș, Titu Bojin, în PMP. Invitat la PRESSALERT LIVE, Bojin a comentat despre plecarea sa din PSD că „Nu vreau să reproşez nimănui nimic, nu am nimic de reproşat şi eu cred că membrii de partid ai PSD ştiu ce a făcut Titu Bojin în 27 de ani, 26 mă rog de când s-au despărţit apele între FDSN şi FSN unde am fost şi am rămas în permanenţă în echipa de comandă. Nu reproşez nimănui nimic şi eu cred că oamenii şi-au dat seama, cu întârziere că ştiţi că am plecat în ultima zi nefiind pus pe listă. Am plecat după ce s-a dat publicităţii lista PSD cu consilierii, dar, repet nu am de reproşat nici lui Sorin Grindeanu, nici cuiva din conducerea PSD nimic. Îmi reproşez că poate am fost prea bun şi poate cu unii din cei care sunt la momentul actual în conducerea partidului şi pe care i-am sprijinit în ceea ce au ajuns să fie astăzi nu meritau”.

Ce greșeală a făcut ”Lae” Robu

Dacă cu privire la trecutul pesedist Bojin este împăcat, despre experienţa în PMP, acesta spune „nu-s treaz nici azi, ce să vă spun dacă nici nu-s treaz nici azi cum s-au întâmplat lucrurile, aş fi demagog să fac acum pe deşteptul să spun ce am simţit, ce am spus.


În mod normal trebuie luat astăzi ca atare şi ştiţi că eu sunt un soldat disciplinat”.

Pe marginea numirii lui Alin Popoviciu ca secretar la PNL Timiş, la propunerea lui Nicolae Robu Bojin a comentat că „părerea mea că cedarea lui Lae pentru că el a cedat de data asta ca să îl pună pe Alin Popoviciu secretar general îi o încercare spre a găsi calea spre împăcare cu primarii. Acuma trebuie să recunosc că mie îmi convine situaţia asta că ştiţi că eu is cu pupatul primarilor şi sunt în situaţia în care îmi permit să afirm şi acuma că oricare dintre conducătorii din judeţul Timiş nu au atâta omenie, atâta mod de prietenie cu primarii, indiferent de care partide vorbim. (…) Sunt convins că Alin Popoviciu şi-a asumat răspunderea, ceea ce părerea mea e că nu va reuşi pentru că eu cunosc primarii şi am şi vorbit cu ei în ultimele zile, inclusiv cu cei de la PSD sau dacă vreţi în primul rând de la PSD, că v-am spus că sunt prieteni foarte mulţi şi asta nu înseamnă neaparat că o să îl trădeze pe Sorin Grindeanu, dar sunt convins că îl vor mai ajuta şi pe Titu Bojin, deci asta e cu totul altceva. Vorbesc foarte serios şi cred că toată lumea ar trebui să accepte. (…) Mă mulţumesc şi cu 15%. (…)După mintea me, Lae o greşit flagrant şi probabil că îşi asumă un joc periculos în ideea că va scoate un scor foarte bun pe Timişoara, care să poată să compenseze judeţul ceea ce mă îndoiesc”.

Fostul preşedinte al CJ Timiş, care ar putea deschide lista PMP Timiş pentru Senat se arată încă nehotărât cu privire la o posibilă candidatură, însă are un plan clar pentru a creşte numărul de primari care să-l sprijine. „O să intensific acţiunea asta din nou pentru că e la îndemâna mea şi nu înseamnă că numai la primarii penelişti care sunt supăraţi pe Lae acuma, tot ce pot pupa”,a promis acesta. Bojin a recunoscut că dacă va ajunge senator va însemna că și-a depășit visul său politic, acela de a conduce județul.

2 COMENTARII

  1. Titu din pacate nu ai inteles nimic din recomandarea pe care ti-au transmis-o colaboratorii. O sa -ti cheltui bani si nu apuci alegerile. Este aproape sentinta, termenele se urgenteaza, functie de numele celor care se inscriu. Te linistesc institutiile statului daca nu ai inteles nimic.

  2. taranul Titu Bojin, mestru mecanic utilaje grele la remetea mare ar fi fost super in remetea mare. dar daca un astfel de „specialist” conduce un judet, chiar ales politic fiind, atunci judetul ala asa arata ca astazi jud. Timis. cred ca pur si simplu pina si PSD-ul s-a saturat de el. inteleg ca reteta sa politica e sa „pupe” sau nu primarii din judet, cam asta e tot. multumim mult, dar e evident ca pina si la ape e subcalificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.