Blajul și CSM Târgoviște se luptă la Timișoara pentru un trofeu național....

Blajul și CSM Târgoviște se luptă la Timișoara pentru un trofeu național. Ce eveniment va găzdui Sala „Constantin Jude” în decembrie

0
DISTRIBUIȚI
sala.constantin.jude
Sala ”Constantin Jude” din Timișoara

Timișoara va găzdui în data de 20 decembrie, în mod inedit, un meci decisiv în care nu e implicată vreo formație locală. Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște se vor întrece în Sala „Constantin Jude” pentru Supercupa României la volei feminin.

Gruparea din județul Alba e deținătoarea titlului intern după un duel direct cu clubul dâmbovițean și participă în Champions League.


CSM Târgoviște s-a impus, în schimb, în Cupa României după ce a eliminat trupa din Blaj în semifinale. Meciul dintre cele două pentru al treilea trofeu din 2016 se dispută în Banat și grație omului de afaceri Horia Cardoș și reprezintă cel mai important eveniment voleibaliștii din Orașul de pe Bega de după Revoluție.

”Ne bucurăm că am reușit să aducem la Timișoara cel mai important meci al sezonului de toamnă. Am promis că vom pune din nou Timișoara pe harta voleiului românesc și nu ne vom opri aici. Mizăm și pe sprijinul autorităților locale pentru această sărbătoare a voleiului”, a declarat Horia Cardoș, președintele formației UVT Agroland Timișoara și membru în Consiliul Director al FRV.

Supercupa României dintre Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște se dispută în data de 20 decembrie în Sala „Constantin Jude” din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.