Directori de la şcoli de prestigiu din Timişoara au PICAT concursul organizat...

Directori de la şcoli de prestigiu din Timişoara au PICAT concursul organizat de Ministerul Educaţiei. Câte contestaţii au fost depuse

1
DISTRIBUIȚI

Probele din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi de director adjuncţi de şcoli organizat de Ministerul Educaţiei s-au terminat. Astfel, în această săptămână, candidaţii nemulţumiţi de rezultatele obţinute la ultima probă, de interviu, au putut depune contestaţii.

Reprezentanţii Ministerului Educaţiei anunţă că cele mai multe contestaţii au fost depuse în Dolj – 30, Bucureşti – 25 şi Timiş – 23, care vor fi evaluate în alt judeţ decât cel în care a fost susţinută proba.


Soluţionarea contestaţiilor şi afişarea rezultatelor finale vor avea loc în perioada 24 noiembrie – 9 decembrie, urmând ca acestea să fie validate în 16 decembrie.

Inspectoratul Şcolar Timiş a făcut publică şi lista cu candidaţii admişi şi respinşi care au susţinut concursul pentru ocuparea funcţiilor de director şi de director adjuncţi de unităţi de învăţământ. Astfel, aflăm că din cei 245 de candidaţi înscrişi, 75 au fost declaraţi “Respinşi”, iar 15 nu s-au prezentat.

Printre cei care nu au reuşit să promoveze examenul organizat de Ministerul Educaţiei se numără şi Elena Wolf, actualul director al Liceului Teoretic “Nikolaus Lenau” din Timişoara, Lia Istin, director al Liceului Teoretic “J. L. Calderon” din Timişoara, Marius Cîrnu, director al Colegiului Naţional de Artă “Ion Vidu” şi Veronica Adorian, director al Liceului de Arte Plastice.

Vezi AICI lista cu cei care au depus contestaţii, dar şi cu candidaţii care au promovat concursul pentru funcţia de directori de şcoli!

1 COMENTARIU

  1. Cum putea d-na Lia Istin sa promoveze, dati-i un test le limba romana intai sa vedeti ca nu stie sa scrie corect, trebuia sa-i fie rusine si sa nu se mai prezinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.