Contrabandiști prinși în flagrant de polițiștii de frontieră bănățeni. Vezi ce cantitate...

Contrabandiști prinși în flagrant de polițiștii de frontieră bănățeni. Vezi ce cantitate de țigări transportau

0
DISTRIBUIȚI

contrabanda-tigari-socol-2

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol, la granița României cu Serbia, au descoperit doi cetăţeni români care intenţionau să introducă ilegal în ţară o cantitate mare de țigări.

Totul s-a petrecut aseară, în jurul orei 19.30, când poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Socol, judeţul Caraş-Severin, au observat cu ajutorul sistemului de supraveghere, în apropierea liniei de frontieră, două persoane care transportau spre interiorul țării mai multe colete voluminoase. Imediat, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul sectorului, care a reţinut persoanele în cauză, asupra lor fiind depistate șapte colete învelite în folie de culoare neagră, ce conțineau țigări.

Cele două persoane au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări, iar în urma verificărilor s-a constatat că sunt cetăţeni români în vârstă de 21, respectiv 27 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin.


De asemenea, în cele șapte colete poliţiştii de frontieră au găsit cantitatea de 1.990 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă Serbia. Bărbaţii au declarat că au achiziţionat ţigările de la doi cetăţeni sârbi, cu intenţia de a le valorifica pe raza localităţii de domiciliu.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârâşirea infracţiunii de contrabandă. Cercetările continuă, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun.

contrabanda-tigari-socol-1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.