Pesedistul Simonis despre guvernul Cioloş: „Există o percepţie cvasi-generală cu privire la...

Pesedistul Simonis despre guvernul Cioloş: „Există o percepţie cvasi-generală cu privire la apartenenţa acestui guvern de structuri şi grupuri de interese externe” VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

alfred simonis (3)

PSD se bucură de o percepţie bună în rândul timişenilor, a dat asigurări, în această seară, Alfred Simonis, candidat PSD Timiş pentru un mandat de parlamentar, invitat la PRESSALERT.LIVE.

Acesta a vorbit despre întâlnirile avute până acum cu electoratul și a spus că „nu întâmplător am câştigat alegerile locale, oamenii ne primesc foarte bine şi în Timişoara şi ne întreabă, nu neaparat suprinzător pentru mine, dar există politicieni care consideră că oamenii de la ţară nu înţeleg prea multe din ceea ce se întâmplă în politică şi că votează din diferite motive. Eu vreau să vă zic că există o percepţie generală indiferent că mă duc într-un sat, într-o piaţă din Timişoara, că mă duc la Logoj aproape în fiecare locaţie aud că trebuie să scăpăm de acest guvern că ne vinde ţara. Este un slogan pe care l-am mai auzit în anii ’90 pe mai mare sau mai mică dreptate, însă astăzi există o percepţie cvasi-generală cu privire la apartenenţa acestui guvern de structuri şi grupuri de interese externe.


Eu am mai spus şi cu altă ocazie şi am această credinţă dacă ne referim la ajutorul de stat pe care guvernul îl acordă doar companiilor cu capital străin. Din totalul capitalului românesc, 49% este capital străin, 47% este capital românesc și doar 4% mai are statul român prin diferitele companii naționale. Aceste 47% de procente de capital românesc produc profituri de 33 de miliarde de lei anual, iar cei 49% capital străin produc minus 2,3 miliarde anual. Cu toate astea, vedeți că la fiecare colț de stradă se deschide câte un supermarket nou, câte un centru comercial nou, lucru care ne face să ne întrebăm de ce dacă există pierderi an de an continuă să invesească în România. Pentru că își exportă profiturile. Ei declară pierderi și își exportă profiturile în țara de proveniență”.

O altă problemă de care cetățenii s-au plâns la întâlnirile cu pesediștii este neplata subvențiilor către fermieri. „Astăzi, când guvernul Cioloș PNL este la conducerea țării România nu a plătit subvențiile pentru fermierii români. În ultimii trei ani de zile de când Victor Ponta a fost prim-ministru până în 15 octombrie de fiecare dată aceste subvenții au fost plătite de către statul român. Păi unii care plăteau, adică noi, sunt acuzați de către cei care astăzi sunt la guvernare că nu au niciun plan. Dacă planul PNL înseamnă nedarea acestor subvenții, înseamnă că noi nu avem un plan, dar vrem să le plătim. Eu nu mă mai mir, că am văzut tot felul de glumițe cu copii și sandvișuri la televizor, nu mă mai mir când văd tot felul de astfel de aberații. Nici nu mai pot să comentez când văd nivelul la care au ajuns liderii PNL astăzi”, a explicat Simonis.

1 COMENTARIU

  1. PSD se bucura de incredere la pomanagii si fraieri; e partidul care, sub diverse denumiri ,a condus cel mai mult tara si ….degeaba.
    Guvernul Ciolos nu mai are ce sa vanda din tara; a fost vandut demult totul exact de catre politicienii avari si nechibzuiti, ca sa nu spunem direct talhari.
    Alegerile locale au fost castigate in Timis de PSD doar ca reactie la prostia PNL de a se alia cu PDL, cu niste oameni lipsiti de scrupule , iar ca si lideri, e greu sa fie cineva mai penibili si mai lipsiti de credibilitate decat liderii PSD ( Dragnea, Ponta, etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.