Simonis: „Există diferențe între domnul Robu și domnul Vanghelie, cel puțin din...

Simonis: „Există diferențe între domnul Robu și domnul Vanghelie, cel puțin din punct de vedere al pregătirii”. Ce schimbări majore prevede în PNL după alegeri VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

robu simonis consiliul local

Alfred Simonis, candidat PSD Timiș pentru un loc în Parlamentul României a atacat dur PNL Timiș, în această seară, la emisiunea PRESSALERT LIVE. Simonis, care este consilier local și lider al TSD Timiș, a răspuns acuzațiilor aduse de liberalul Pavel Popescu tuturor colegilor săi de partid, pe care îi consideră nedemni de a reprezenta Timișul în Parlament, pe motiv că sunt urmași ai lui Ion Iliescu și colegi de partid cu Victor Ponta.

„Timișenii vor stabili dacă eu sunt demn, dacă doamna Gorghiu este de la București via Tecuci și astăzi la Timișoara și e bună să îi reprezinte în Parlamentul României, dacă domnul Blaga a fost demn, domnul Popescu fiind un urmaș al domnului Blaga, dacă domnul Blaga a fost bun pentru a reprezenta Timișul în Parlamentul României sau dacă Victor Ponta a fost un prim-ministru bun sau nu. Aceste lucruri le vom vedea în 11 decembrie la vot. Am văzut că e o modă la PNL, nu prea îi mai interesează cu cine votează românii pentru că președintele spune că și-l dorește și că îl va desemna pe domnul Cioloș premier după alegeri neașteptând nici rezultatul votului, pentru că până la urmă românii ar trebui să fie cei care să stabilească cine să îi conducă, cât să îi conducă și dacă sunt sau nu demni de a fi conduși de unii sau de alții”, a declarat Simonis.

Acesta a subliniat și că PNL nu numai că susține un premier care nu candidează, ci nu are nici măcar un program coerent de guvernare.


„Principalul program de guvernare al PNL și al opozanților noștri constă într-o frază Să nu fie PSD la putere. Cât de rău e PSD, cât de rău ar fi să fie PSD, nespunând nimic din ce își doresc să facă atunci când vor veni la guvernare. Eu înțeleg, poate nici dânșii nu își speră că vom mai veni la guvernare după 11 decembrie și de aceea nu au un program, căci de ce să piardă vremea construind un program dacă știi că nu poți să îl implementezi”, a adăugat Simonis.

Invitatul a explicat că, în opinia sa, după alegeri PNL va fi condus de Dacian Cioloş şi nu de Alina Gorghiu, dar şi că Gheorghe Falcă, primarul Aradului, ar urma să facă mutări importante în detrimentul Timişoarei, dacă va ajunge ministru după 11 decembrie. Cu toate acestea, invitatul l-a lăudat pe veşnicul său adversar politic, Nicolae Robu, declarând că „dacă mă întrebați pe mine, eu cred că există diferențe între domnul Robu și domnul Vanghelie, cel puțin din punct de vedere al pregătirii între unul și celălalt și cred că și din punct de vedere al abordării publice există o diferență, deși dintr-o altă perspectivă cred că e la fel de excentric și Nicolae Robu ca și Marian Vanghelie, dar nu cred că este suficient pentru a face o comparație între aceștia”. Amintim că fostul premier, Victor Ponta, a declarat recent, la Lugoj, că Robu e un „Vangehlie de Banat”.

3 COMENTARII

    • Nici cu Dobra nu mi-e rusine pt. ca a ajuns pe primul loc la parlamentare pt. a nu avea pretentii la primaria Lugoj unde este un alt megaloman pontist ,iar ca sa multumeasca pe toata lumea ia promis Grindeanu lui Dobra ca v-a aparea primul pe liste la parlamentare.Fiecare cu jucaria lui ca sa nu planga!Oricum in Timis USR v-a fii surpriza placuta!

  1. Adevarul e ca, decat PSD cu pomenile si fraudele de tot felul, mai bine PNL desi acesta a facut o gresala marcanta aducand in interior persoane ex PDL gen Blaga, Popoviciu, Falca etc. De aici si decaderea PNL in Timis.
    Cat despre Gorghiu in Timis, e in ton cu nesimtirea tipica din politica din Romania……dar ce ne mai mira
    Dupa 26 de ani suntem la fel de naivi si supusi…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.