PMP anunţă că a „ras” jumătate din PNL Recaş. Vezi reacţia dură...

PMP anunţă că a „ras” jumătate din PNL Recaş. Vezi reacţia dură a secretarului liberalilor, Alin Popoviciu

0
DISTRIBUIȚI

alin popoviciu 5

Lovitură de zile mari în politica din judeţ, anunțată astăzi de PMP Timiș. Organizația județeană a partidului lui Traian Băsescu a anunțat, prin intermediului unui comunicat de presă, că a preluat mai bine de jumătate din numărul membrilor PNL Recaș, adică 40 de persoane, în frunte cu fostul primar al orașului, Marinel Pașca.

„După 20 de ani în care am fost membru în cadrul aceluiași partid, am decis să îmi dau demisia din PNL, din cauza implicării negative a domnilor Robu Nicolae și Alin Popoviciu în organizația Recaș. La fel de greu a cântărit și faptul că desemnararea candidatului pentru funcția de primar al orașului Recaș a fost tărăgănată până în ultimul moment, ceea ce a compromis rezultatul alegerilor locale din iunie 2016.


Vulnerabilizarea echipei a fost cauzată, cu precădere, de divergențele dintre foștii PDL-iși și vechii PNL-iști. Alături de mine, au plecat din PNL Recaș, încă 40 de persoane, ceea ce reprezintă peste 60% din numărul membrilor. Vreau să mai precizez că începând cu anul 1996 am fost consilier local, viceprimar și primar, timp de două mandate, al orașului Recaș”, a declarat Pașca.

Secretarul PNL Timiș, Alin Popoviciu, a explicat pentru PRESSALERT.ro că „domnul Pașca este un tip pe care l-am dat afară și căruia i-am spus că nu mai poate fi președinte de organizație și care apoi a mers la PMP. A demonstrat la alegerile locale cât de tare poate fi. Dacă mai există PMP peste patru ani, rog conducerea să îl sune pe domnul Marinică Pașca și să îl pună candidat la alegerile locale”.

Amintim că recent, Daniel Precup, aflat la conducerea PNL Șag a demisionat din funcția de lider al liberalilor și a luat decizia de a se angaja la primăria din localitate, condusă de un pesedist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.