ALL Friends Band a câştigat locul patru în finala naţională a concursului...

ALL Friends Band a câştigat locul patru în finala naţională a concursului GBOB. Vezi când va susţine un nou concert „acasă“

0
DISTRIBUIȚI
ALL Friends Band a câştigat locul patru în cadrul concursului naţional GBOB România
ALL Friends Band a câştigat locul patru în cadrul concursului naţional GBOB România

Formaţia timişoreană ALL Friends Band va susţine un concert extraordinar de Crăciun, vineri 16 decembrie, de la ora 21.00, la Porto Arte, în deschiderea recitalului Vostok Band (Serbia).

La sfârşitul săptămânii trecute, trupa a fost invitată să cânte în cadrul finalei naţionale a concursului GBOB România, care a avut loc la Braşov, unde timişorenii au câştigat locul patru la nivel naţional.


Printre cele 17 formaţii care s-au întrecut pentru a reprezenta România în cadrul finalei mondiale GBOB s-au numărat şi timişorenii de la Late November.

„Cine a fost la Braşov, sau a urmărit live concursul GBOB pe www.altradio.ro, ştie ce a fost acolo. Din puntul de vedere al juriului, ALL Friends Band a ocupat poziţia a patra la nivel naţional, ceea ce ne onorează. Concurenţa a fost foarte puternică, şi suntem mai mult decât bucuroşi de locul câştigat, şi mai ales de câştigarea premiului Altradio! Mulţumim Johnny Kui pentru ajutorul dat în aranjamentul muzical al pieselor, you are the best! Mulţumim Alina aka Jais pentru consultanţa în alegerea hainelor de scenă. Şi, nu în ultimul rând, mulţumim publicului prezent pentru susţinere şi fanilor care ne-au trasmis mesaje de susţinere. GBOB a fost o experienţă foarta faină pentru noi, prima cântare peste Carpaţi, deşi am cântat până acum în Serbia şi în Ungaria. Vă aşteptăm la cântarile viitoare“, spun membrii formaţiei.

Intrarea la concertul care va avea loc vineri la Porto Arte, este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.