Timișoreanul Alex Bublea, desemnat în top 3 cei mai buni luptători muay...

Timișoreanul Alex Bublea, desemnat în top 3 cei mai buni luptători muay thai din Marea Britanie în 2016. Ce și-a propus să realizeze în următorul an

0
DISTRIBUIȚI
Alex ”Bodyhammer” Bublea

Campion mondial în Roar Combat League timișoreanul Alex ”Bodyhammer” Bublea a fost printre nominalizații la titlul de cel mai bun luptător muay thai din Marea Britanie în 2016. El s-a clasat pe locul 3 în top-ul întocmit de Thai Fighter UK, după câștigătorul Charlie Peters și Jake Purdy, clasat pe 2. În 2017 Alex Bublea are ca obiectiv prima treaptă a acestei ierarhii.

Alex Bublea a primit 8 voturi din partea celor 15 experți aleși pentru a desemna câștigătorul. Peters, unul dintre rivalii timișoreanului, a primit 13 voturi iar Purdy 10. Progresul luptătorului bănățean e impresionant în condițiile în care în anii trecuți nici nu a fost nominalizat. Poreclit ”Bodyhammer” pentru loviturile sale la corp, Alex s-a remarcat în Albion și nu numai, după ce l-a învins la finele lunii mai pe lituanianul Jan Naus în finala pentru titlul Roar Combat League.


Thai Fighter UK e recunoscut în Marea Britanie ca autoritate în materie de ierarhizare a luptătorilor din muay thai. ”Am intrat în top 3 al luptătorilor din UK în acest an, în spatele lui Charlie Peters și Jake Purdy. Mi-am dorit cu adevărat să câștig, dar top 3 un progres enorm, anul trecut nici măcar nu am fost nominalizat. 2017 e al meu!”, s scris Alex Bublea pe pagina sa de Facebook.
Foto: Dave Fordisque / Davefordart; Natalia Rakovska; Facebook / Alex ”Bodyhammer” Bublea

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.