Veste bună pentru şoferii din Timişoara. Vezi când se deschid două benzi...

Veste bună pentru şoferii din Timişoara. Vezi când se deschid două benzi de circulaţie pe strada Jiul

0
DISTRIBUIȚI

pasajul jiul lucrari 1

Veşti bune pentru şoferii din Timişoara: traficul din zona Jiul ar putea deveni mult mai lejer. Lucrările avansează fără probleme neprevăzute, iar primarul Timişoarei, Nicolae Robu, susţine că în curând şoferii vor avea parte de o surpriză.

„Strada Jiul a fost finalizată, inclusiv Aquatim a reuşit să termine lucrările pe Splaiul Nicolae Titulescu, la intersecţia cu strada Jiul, şi nu mai trebuie decât să aşteptăm să se consolideze betonul care a fost turnat pe canalizare şi vom da drumul la circulaţie pe strada Jiul.


Probabil că vom da drumul numai la două benzi, chiar dacă au fost patru benzi finalizate, pentru că pe benzile laterale sunt mai multe guri de canal şi e bine să le protejăm. Stratul final va fi turnat abia la vară. Se lucrează bine şi la subpasajul propriu-zis. Sunt mulţumit de modul în care merg lucrurile și facem tot posibilul ca până la venirea iernii să mai dăm drumul la o bandă pe subpasaj. Nu este un angajament, ne vom strădui să facem asta, dacă nu reușim, foarte bine. Rămâne pe primăvară pentru că nu depinde de bunăvoința noastră”, a declarat Nicolae Robu.

Conform estimării făcute de primarul Nicolae Robu, cele două benzi de pe strada Jiul vor fi deschise traficului la jumătatea lunii decembrie. Amintim că lucrările la pasajul Jiul au început în luna iulie şi că termenul de finalizare a proiectului care prevede lărgirea subpasajului şi a străzii Jiul la patru benzi este de 14 luni.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.